...lite bussigare
Barnarps Trafik
Björn Skifs-Bitar ur mitt liv, Kinnarps Arena Jönköping

Björn Skifs-Bitar ur mitt liv, Kinnarps Arena Jönköping

Avresedatum : 29 september, 2018
Pris per person: 1190:- inkl. bussresa t.o.r, biljett och och en av våra mest folk-kära artister...

Nu ger sig Björn Skifs ut på Sverige turné och kommer till Jönköping och Kinnarps Arena Lördagen 29/9, och vi kör förstås…

 Han har hunnit fylla 70 år och alla hans skivor har just samlats i en nyutgiven box. Nu tar han även med publiken på en resa genom sin mer än 50-åriga karriär, live på scen. I höst ger han sig ut på en Sverige turné med en helt ny show som han kallar ”Bitar ur mitt liv”.

– Det har gått 50 år sedan jag spelade in min första skiva. Det har blivit så många låtar genom åren och jag kan knappt vänta på att få spela dem igen. Att få ta gamla favoriter och ge dem en nutida klang med stor orkester, kör och stråkar, berättar Björn Skifs.

Showen blir en tidsresa genom de fem decennier som utgör Björn Skifs unika karriär. Det kommer att bli många kära återseenden och säkert några överraskningar, buspojken Skifs har inte slagit sig till ro.

– Lust och nyfikenhet har varit drivkraften genom alla år. Att skapa en ny show är alltid spännande och roligt, jag är lika nyfiken som alla andra på hur det ska bli, säger Björn Skifs med ett leende.

Vi tar resenärer på Höglandet enligt avresetider nedan, showen börjar vid 19,30 och håller på c:a 2,5 timmar

Hemresa direkt efter showens slut

Avresetider:

  • Sävsjö 16,30
  • Vetlanda 17,00
  • Ekenässjön 17,10
  • Eksjö 17,30
  • Nässjö 17,50
  • Forserum 18,10

Vi reserverar oss för slutförsäljning.

Avbokningsskydd: 100:-/person