...lite bussigare
Barnarps Trafik
After Dark – This is it!

After Dark – This is it!

Avresedatum : 7 oktober, 2017
Pris per person: 2190:- inkl. bussresa, kaffe & kaka på ditvägen, middag för er som väljer Scandic Alvik, showbiljett och en farväl-föreställning...

Efter helt utsålda hus i Göteborg hösten 2016 och en lika utsåld Sverigeturné våren 2017 är det äntligen dags för After Dark att inta Oscarsteaterns anrika scen i Stockholm.

När Christer Lindarw och Lasse Flinckman tillsammans startade After Dark förändrade de underhållningsscenen i Sverige med de banbrytande scener som deras shower innehöll. Ingen hade någonsin bjudit på så mycket humor och glamour som After Dark.

”This is it” är den ultimata farväl-föreställningen som summerar deras fantastiska livsverk, makalösa shownummer och hisnande upplevelser. After Dark avslutar sina framgångsrika år genom att bjuda på det bästa av det bästa i en och samma show.

Vi har två alternativ på denna resa:

Alt. 1
Ni bor på Scandic Alvik där det ingår middag och transporter mellan hotellet och stan.
Enkelrumstillägg 325:-

Alt. 2
Ni bor på nyrenoverade Clarion Hotell Amaranten på Kungsholmen. Vi hjälper er att checka in sedan är helgen eran. Vi kör er mellan hotellet och teatern t.o.r.
Enkelrumstillägg 550:-

Vi beräknar anlända till Stockholm runt 13,00 då vi åker direkt till Hotell Amaranten , som ligger mycket centralt, där det är avstigning för samtliga. Nu är det fri tid att upptäcka Stockholm.

Ni som bor på Amaranten sköter er själva fram till vi hämtar upp för teaterbesök kl. 18,50

Vid 15.00 åker vi mot Scandic Alvik. Där checkar vi in och har en stund ledigt innan vi vid 17,00 intar vår middag på hotellet, för att sedan vid 18,30 åka till Oscarsteatern för showen som börjar vid 19,30.

Efter showen kör bussen tillbaka till respektive hotell.

Efter en god frukost på söndagen så åker vi in till Stockholm vid 10.00. Där har vi avsläpp vid Hotell Amaranten med centrum på gångavstånd.

Vi börjar vår hemresa kl. 13,30 från Amaranten.  Vi stannar för ett matstopp på hemvägen.

Vi tar upp resenärer på Höglandet enligt påstigningstider nedan. Vi stannar för ett fikastopp på vägen där vi bjuder alla på kaffe. För övrigt kan ni beställa frallor senast fem dagar innan till en kostnad.

  • Fralla (ost och skinka) 30 kr
  • Baguette (ost och skinka) 35 kr

bussigare

Avresetider:

  • Sävsjö 7,00
  • Vetlanda 7.30
  • Nässjö 8,00
  • Eksjö 8,20
  • Aneby 8.50
  • Tranås 9,15

Vi reserverar oss för slutförsäljning.

Avbokningsskydd: 100:-/person