...lite bussigare
Barnarps Trafik
Bo Kasper Orkester-Allt ljus på oss

Bo Kasper Orkester-Allt ljus på oss

Avresedatum : 10 februari, 2018
Pris per person: 2350:- inkl. bussresa, kaffe & kaka på ditvägen, hotell, middag, biljett och en garanterat känslosam helkväll...

BO KASPERS ORKESTER GÖR SHOW PÅ CIRKUS – ALLT LJUS PÅ OSS

Nu tar Bo Kaspers Orkester steget till krogshow. Under namnet ”Allt ljus på oss” kommer det populära livebandet att fortsätta sin show på Cirkus i Stockholm under våren 2018. Det blir en känslosam helkväll med orkesterns mest älskade låtar i centrum.
– Det är helt nytt för oss. Vi vill också att de som tidigare lyssnat och sett på oss ska uppleva det. Eftersom vi själva i princip aldrig sett en så kallad krogshow – förutom Elvis eller Sinatra i Las Vegas då – blir det enormt spännande att utforma den. Vi ska göra den här helkvällen på vårt sätt, säger orkestern.

Bo Kaspers Orkester har sedan 90-talet varit ett av Sveriges populäraste band. De har sålt två miljoner skivor och deras låtar har sammanlagt långt över 100 miljoner lyssningar på Spotify. Dessutom är Bo Kaspers Orkester ett både hyllat och erkänt skickligt liveband som av recensenter beskrivs med ord som ”i en klass för sig” (DN), ”osviklig elegans” (UNT) och ”levererar alltid” (Sydsvenskan).

”Allt ljus på oss” görs tillsammans med regissören Hans Marklund (“Jill”, ”Best in show”, ”50 år i lyxförpackning”, ”Uggla”, Rheborg, Ulveson”) och manusförfattaren Anders Lundin (“R.E.A.”, Emmybelönade ”Allt för Sverige”).

Vi beräknar anlända till Stockholm runt 13,00 då vi åker till Scandic Klara, där det är avstigning för samtliga. Nu är det fri tid att upptäcka Stockholm.

Vi bor bara på centralt hotell på denna resa

Enkelrumstillägg 430:-

Vid 17,00 äter vi en gemensam middag på hotellet för att vid 20,00 åka mot Djurgården och Cirkus för att se Bo Kaspers Orkester, där showen börjar vid 21,00

Efter föreställningen kör bussen tillbaka till hotellet

Efter en god frukost på söndagen så checkar man ut senast 12,00 och ställer väskorna i bagagerummet.

Vi börjar vår hemresa kl. 13,30 från Klara.  Vi stannar för ett matstopp på hemvägen.

Vi tar upp resenärer på Höglandet enligt påstigningstider nedan. Vi stannar för ett fikastopp på vägen där vi bjuder alla på kaffe. För övrigt kan ni beställa frallor senast fem dagar innan till en kostnad.

  • Fralla (ost och skinka) 30 kr
  • Baguette (ost och skinka) 35 kr

Avresetider:

  • Sävsjö 7,00
  • Vetlanda 7.30
  • Nässjö 8,00
  • Eksjö 8,20
  • Aneby 8.50
  • Tranås 9,15

Vi reserverar oss för slutförsäljning

Avbokningsskydd: 100:-/person