...lite bussigare
Barnarps Trafik
Bo Kaspers Orkester-Allt ljus på oss

Bo Kaspers Orkester-Allt ljus på oss

Avresedatum : 9 december, 2017
Pris per person: 2690:- inkl. bussresa, kaffa & kaka, hotell Gothia Towers, biljett till Lisebergs julmarknad på lördagen, matinébiljett med 2-rätters middag på Rondo och en känslosam helkväll med BKO...

BO KASPERS ORKESTER GÖR SHOW PÅ RONDO – ALLT LJUS PÅ OSS

Nu är det klar att det blir Bo Kaspers Orkester som kommer inta Rondo hösten 2017, garantera din plats redan nu…

Nu tar Bo Kaspers Orkester steget till krogshow. Under namnet ”Allt ljus på oss” kommer det populära livebandet att gästa Rondo i Göteborg under hösten 2017. Det blir en känslosam helkväll med orkesterns mest älskade låtar i centrum.
– Det är helt nytt för oss. Vi vill också att de som tidigare lyssnat och sett på oss ska uppleva det. Eftersom vi själva i princip aldrig sett en så kallad krogshow – förutom Elvis eller Sinatra i Las Vegas då – blir det enormt spännande att utforma den. Vi ska göra den här helkvällen på vårt sätt, säger orkestern.

Bo Kaspers Orkester har sedan 90-talet varit ett av Sveriges populäraste band. De har sålt två miljoner skivor och deras låtar har sammanlagt långt över 100 miljoner lyssningar på Spotify. Dessutom är Bo Kaspers Orkester ett både hyllat och erkänt skickligt liveband som av recensenter beskrivs med ord som ”i en klass för sig” (DN), ”osviklig elegans” (UNT) och ”levererar alltid” (Sydsvenskan).

”Allt ljus på oss” görs tillsammans med regissören Hans Marklund (“Jill”, ”Best in show”, ”50 år i lyxförpackning”, ”Uggla”, Rheborg, Ulveson”) och manusförfattaren Anders Lundin (“R.E.A.”, Emmybelönade ”Allt för Sverige”).

På denna resa bor vi på mäktiga Gothia Towers, mittemot Liseberg, vi hjälper er att checka in, sen är helgen er.

Enkelrumstillägg: 820:-

Vi beräknar vara framme runt 13,00 då vi åker direkt till Rondo för att gå på matiné föreställningen på Bo Kaspers Orkester, och vi låter väskorna vara kvar i bussen tills efter showen. Väl på plats ska vi avnjuta en 2-rätters showmeny innan BKO äntrar scenen vid 15,00, och vi får uppleva det populära live bandet.

Efter showens slut så checkar vi in på Gothia Towers som ligger precis vid Rondo och Liseberg.

Nu är kvällen fri, varför inte ett besök på Lisebergs julmarknad, där biljetten till Rondo gäller som entré till julmarknaden, eller ta en sväng i centrum, runt avenyn.

Söndagen bjuder på en härlig frukost, ni checkar ut senast 12,00 och ställer väskorna i bagagerummet. Efter det är det fri tid som lämpligen används till shopping i butikerna runt omkring, ta en promenad till Nordstan, besöka Lisebergs julmarknad som öppnar vid 13,00, eller bara flanera runt och ta en fika.

Vid 15,00 går bussen hemåt från Gothia Towers, vi kör direkt utan stopp

Vi tar upp resenärer på Höglandet/Jönköping enligt påstigningstider nedan. Vi stannar för ett fikastopp på vägen där vi bjuder alla på kaffe och kaka. För övrigt kan ni beställa frallor/baguetter senast två dagar innan till en kostnad.

  • Fralla (ost och skinka) 30 :-
  • Baguette (ost och skinka) 35:-

Påstigningstider:

  • Sävsjö Busstation 08,00
  • Vetlanda Station 08,30
  • Ekenässjön Konsum 08,40
  • Eksjö Station 09,00
  • Nässjö S:a torget 09,20
  • Forserum Station 09,40
  • Huskvarna Biblioteket 10,00
  • Jönköping Bussgodset 10,15

Vi reserverar oss för slutförsäljning

Avbeställningsskydd: 100:-/person