...lite bussigare
Barnarps Trafik
Brolle, Elvis, Cash, The Killer and Me, över Jönköping

Brolle, Elvis, Cash, The Killer and Me, över Jönköping

Avresedatum : 3 mars, 2018
Pris per person: 2050:- för er som väljer Scandic Klara, 2150:- för er som väljer Scandic Alvik, det ingår bussresa, kaffe & kaka, hotell och biljett, middag för er som väljer Scandic Alvik, och en efterlängtad come back på Göta Lejon...

Det har snart gått 10 år sedan Brolle sålde slut Göta Lejon med supersuccén ”The Buddy Holly Musical”. Nu är han tillbaks i en 90 min fartfylld show som utgår från Brolles relation till de idoler som haft störst inverkan på hans karriär. Det blir en rockföreställning som återspeglar delar av Elvis Presley’s, Johnny Cash’s och Jerry Lee Lewis’s turbulenta liv och karriärer. Ja, de kommer till och med vara med på scen.

Tillsammans med tretton musiker och artister med Brolle i spetsen tar de oss med på en musikalisk resa genom 50-, 60- och 70-talen. Det blir rock, pop, gospel, sång, humor och anekdoter i ett rasande tempo.

Idén är att låta publiken lära känna dessa musikgudar under ytan och allt utifrån Brolles personliga perspektiv. Ja, varför har den norrländska artisten så mycket kärlek för amerikansk rockmusik? Mycket välkomna så får ni se!

Vi har 2 alternativ på denna resa:

Alt. 1
Ni bor på Scandic Alvik där det ingår middag och transporter mellan hotellet och stan.
Enkelrumstillägg 325:-

Alt. 2
Ni bor på Scandic Klara. Vi hjälper er att checka in sedan är helgen eran. Vi kör er mellan hotellet och teatern t.o.r.
Enkelrumstillägg 430:-

Vi beräknar anlända till Stockholm runt 13,00 då vi åker direkt till Scandic Klara, som ligger mycket centralt, där det är avstigning för samtliga. Nu är det fri tid att upptäcka Stockholm.

Ni som bor på Klara sköter er själva fram till vi hämtar upp för teaterbesök kl. 18,30 för att åka till Göta Lejon för showen som börjar vid 19,00.

Vid 15.00 åker vi mot Scandic Alvik. Där checkar vi in och har en stund ledigt innan vi vid 17,00 intar vår middag på hotellet, för att sedan vid 18,15 åka till Oscarsteatern för showen som börjar vid 19,00.

Efter showen kör bussen till hotellet igen.

Efter en god frukost på söndagen så åker vi in till Stockholm vid 10.00. Där har vi avsläpp vid Klara med centrum/G:a stan på gångavstånd.

Vi börjar vår hemresa kl. 13,30 från Klara. Vi stannar för ett matstopp på hemvägen.

Vi tar upp resenärer på Höglandet/Jönköping enligt påstigningstider nedan. Vi stannar för ett fikastopp på vägen där vi bjuder alla på kaffe. För övrigt kan ni beställa frallor senast fem dagar innan till en kostnad.

  • Fralla (ost och skinka) 30 kr
  • Baguette (ost och skinka) 35 kr

bussigare

Avresetider:

  • Eksjö Station 07,40
  • Nässjö Södra torget 8,00
  • Jönköping Bussgods 08,30
  • Huskvarna Biblioteket 08,45
  • Gränna Statoil 09,05
  • Mjölby Mc Donald 09,45
  • Linköping Samåkningsparkeringen IKEA 10,00

Vi reserverar oss mot slutförsäljning

Avbokningsskydd 100:-/person