...lite bussigare
Barnarps Trafik
Brolle med Elvis, Cash, The Killer and Me

Brolle med Elvis, Cash, The Killer and Me

Avresedatum : 10 februari, 2018
Pris per person: 2290:- inkl. bussresa, kaffe & kaka på ditvägen, hotell med middag, parkettbiljett och en efterlängtad come back på Göta Lejon...

Nu är det klart att Brolle kör även i vår

Det har snart gått 10 år sedan Brolle sålde slut Göta Lejon med supersuccén ”The Buddy Holly Musical”. Nu är han tillbaks i en 90 min fartfylld show som utgår från Brolles relation till de idoler som haft störst inverkan på hans karriär. Det blir en rockföreställning som återspeglar delar av Elvis Presley’s, Johnny Cash’s och Jerry Lee Lewis’s turbulenta liv och karriärer. Ja, de kommer till och med vara med på scen.

Tillsammans med tretton musiker och artister med Brolle i spetsen tar de oss med på en musikalisk resa genom 50-, 60- och 70-talen. Det blir rock, pop, gospel, sång, humor och anekdoter i ett rasande tempo.

Idén är att låta publiken lära känna dessa musikgudar under ytan och allt utifrån Brolles personliga perspektiv. Ja, varför har den norrländska artisten så mycket kärlek för amerikansk rockmusik? Mycket välkomna så får ni se!

Vi beräknar anlända till Stockholm runt 13,00 då vi åker till Scandic Klara, där det är avstigning för samtliga. Nu är det fri tid att upptäcka Stockholm.

Vi bor bara på centralt hotell på denna resa

Enkelrumstillägg 430:-

Vid 17,00 äter vi en gemensam middag på hotellet för att vid 18,30 åka till Göta Lejon och se showen som börjar redan vid 19,00.

Efter showen kör bussen till hotellet.

Efter en god frukost på söndagen så checkar man ut senast 12,00 och ställer väskorna i bagagerummet, innan hemresan.

Vi börjar vår hemresa kl. 13,30 från Klara.  Vi stannar för ett matstopp på hemvägen.

Vi tar upp resenärer på Höglandet enligt påstigningstider nedan. Vi stannar för ett fikastopp på vägen där vi bjuder alla på kaffe. För övrigt kan ni beställa frallor senast fem dagar innan till en kostnad.

  • Fralla (ost och skinka) 30 kr
  • Baguette (ost och skinka) 35 kr

bussigare

Avresetider:

  • Sävsjö 7,00
  • Vetlanda 7.30
  • Nässjö 8,00
  • Eksjö 8,20
  • Aneby 8.50
  • Tranås 9,15

Vi reserverar oss för slutförsäljning.

Avbokningsskydd: 100:-/person