...lite bussigare
Barnarps Trafik
Brolle med Elvis, Cash, The Killer and Me

Brolle med Elvis, Cash, The Killer and Me

Avresedatum : 7 oktober, 2017
Pris per person: 2190:- inkl. bussresa, kaffe & kaka på ditvägen, parkettbiljett och en efterlängtad come back på Göta Lejon...

Det har snart gått 10 år sedan Brolle sålde slut Göta Lejon med supersuccén ”The Buddy Holly Musical”. Nu är han tillbaks i en 90 min fartfylld show som utgår från Brolles relation till de idoler som haft störst inverkan på hans karriär. Det blir en rockföreställning som återspeglar delar av Elvis Presley’s, Johnny Cash’s och Jerry Lee Lewis’s turbulenta liv och karriärer. Ja, de kommer till och med vara med på scen.

Tillsammans med tretton musiker och artister med Brolle i spetsen tar de oss med på en musikalisk resa genom 50-, 60- och 70-talen. Det blir rock, pop, gospel, sång, humor och anekdoter i ett rasande tempo.

Idén är att låta publiken lära känna dessa musikgudar under ytan och allt utifrån Brolles personliga perspektiv. Ja, varför har den norrländska artisten så mycket kärlek för amerikansk rockmusik? Mycket välkomna så får ni se!

Vi har bara centralt hotell denna resa:

Ni bor på nyrenoverade Clarion Hotell Amaranten på Kungsholmen. Vi hjälper er att checka in sedan är helgen eran. Vi kör er mellan hotellet och teatern t.o.r.
Enkelrumstillägg 550:-

Vi beräknar anlända till Stockholm runt 13,00 då vi åker direkt till Hotell Amaranten , som ligger mycket centralt, där det är avstigning för samtliga. Nu är det fri tid att upptäcka Stockholm.

Ni som bor på Amaranten sköter er själva fram till vi hämtar upp för teaterbesök kl. 16,50 för att åka till Göta Lejon och se showen som börjar redan vid 17,30.

Efter showen kör bussen till hotellet.

Efter en god frukost på söndagen så checkar man ut senast 12,00 och ställer väskorna i bagagerummet, innan hemresan.

Vi börjar vår hemresa kl. 13,30 från Amaranten.  Vi stannar för ett matstopp på hemvägen.

Vi tar upp resenärer på Höglandet enligt påstigningstider nedan. Vi stannar för ett fikastopp på vägen där vi bjuder alla på kaffe. För övrigt kan ni beställa frallor senast fem dagar innan till en kostnad.

  • Fralla (ost och skinka) 30 kr
  • Baguette (ost och skinka) 35 kr

bussigare

Avresetider:

  • Sävsjö 7,00
  • Vetlanda 7.30
  • Nässjö 8,00
  • Eksjö 8,20
  • Aneby 8.50
  • Tranås 9,15

Vi reserverar oss för slutförsäljning.

Avbokningsskydd: 100:-/person