...lite bussigare
Barnarps Trafik
Brolle med Elvis, Cash, The Killer and Me

Brolle med Elvis, Cash, The Killer and Me

Avresedatum : 4 november, 2017
Pris per person: 2190:- inkl. bussresa, kaffe & kaka på ditvägen, middag för er som väljer Scandic Alvik, parkettbiljett och en efterlängtad come back på Göta Lejon...

Det har snart gått 10 år sedan Brolle sålde slut Göta Lejon med supersuccén ”The Buddy Holly Musical”. Nu är han tillbaks i en 90 min fartfylld show som utgår från Brolles relation till de idoler som haft störst inverkan på hans karriär. Det blir en rockföreställning som återspeglar delar av Elvis Presley’s, Johnny Cash’s och Jerry Lee Lewis’s turbulenta liv och karriärer. Ja, de kommer till och med vara med på scen.

Tillsammans med tretton musiker och artister med Brolle i spetsen tar de oss med på en musikalisk resa genom 50-, 60- och 70-talen. Det blir rock, pop, gospel, sång, humor och anekdoter i ett rasande tempo.

Idén är att låta publiken lära känna dessa musikgudar under ytan och allt utifrån Brolles personliga perspektiv. Ja, varför har den norrländska artisten så mycket kärlek för amerikansk rockmusik? Mycket välkomna så får ni se!

Vi har två alternativ på denna resa:

Alt. 1
Ni bor på Scandic Alvik där det ingår middag och transporter mellan hotellet och stan.
Enkelrumstillägg 325:-

Alt. 2
Ni bor på nybyggda Scandic Continental vid Central stationen. Vi hjälper er att checka in sedan är helgen eran. Vi kör er mellan hotellet och teatern t.o.r.
Enkelrumstillägg 595:-

Vi beräknar anlända till Stockholm runt 13,00 då vi åker till Scandic Continental, som ligger mycket centralt, där det är avstigning för samtliga. Nu är det fri tid att upptäcka Stockholm.

Ni som bor på Scandic Continental sköter er själva fram till vi hämtar upp för teaterbesök kl. 16,50

Vid 15.00 åker vi mot Scandic Alvik. Där checkar vi in och har en stund ledigt innan vi vid 16,30 ska åka till Göta Lejon för showen som börjar redan vid 17,30.

Efter showen kör bussen till respektive hotell, och ni som bor på Scandic Alvik äter er middag efter showen vid 20,00.

Efter en god frukost på söndagen så åker vi in till Stockholm vid 10.00. Där har vi avsläpp vid Continental med centrum och Drottninggatan på gångavstånd.

Vi börjar vår hemresa kl. 13,30 från Scandic Continental.  Vi stannar för ett matstopp på hemvägen.

Vi tar upp resenärer på Höglandet enligt påstigningstider nedan. Vi stannar för ett fikastopp på vägen där vi bjuder alla på kaffe. För övrigt kan ni beställa frallor senast fem dagar innan till en kostnad.

  • Fralla (ost och skinka) 30 kr
  • Baguette (ost och skinka) 35 kr

bussigare

Avresetider:

  • Sävsjö 7,00
  • Vetlanda 7.30
  • Nässjö 8,00
  • Eksjö 8,20
  • Aneby 8.50
  • Tranås 9,15

Vi reserverar oss för slutförsäljning.

Avbokningsskydd: 100:-/person