...lite bussigare
Barnarps Trafik
Changes-Tomas Di Leva tolkar David Bowie

Changes-Tomas Di Leva tolkar David Bowie

Avresedatum : 14 april, 2018
Pris per person: 2490:- för er som väljer Scandic Alvik, alt. 2630:- för er som väljer Scandic Park, i båda alternativen ingår bussresa, kaffe & kaka, hotell, biljett med 2-rätters middag och hyllning till David Bowie...

Thomas Di Leva tar nu steget ut och gör sin första egna show på anrika Hamburger Börs i Stockholm. ”CHANGES” är uteslutande en hyllning till David Bowie.

En fascinerande show i tid och rum där publiken får njuta av Bowies allra största hits, tolkade och arrangerade av och med Di Leva, ackompanjerad av några av Sveriges bästa musiker på scenen.

Showens titel ”Changes” grundar sig i ambitionen att publiken ska få känna historiens vingslag i både David Bowies karriär och livsgärning, samtidigt som den kommer att spegla samtidens olika vägval och stora förändringar som vi står inför.

Vi har 2 alternativ på denna resa:

Alt. 1
Ni bor på Scandic Alvik där det ingår middag och transporter mellan hotellet och stan.
Enkelrumstillägg 325:-

Alt. 2
Ni bor på Scandic Park. Vi hjälper er att checka in sedan är helgen eran. Vi kör er mellan hotellet och teatern t.o.r.
Enkelrumstillägg 500:-

Vi beräknar anlända till Stockholm runt 13,00 då vi åker till Scandic Park som ligger centralt vid Humlegården, nära Stureplan, där det är avstigning för samtliga. Nu är det fri tid att upptäcka Stockholm.

Ni som bor på Scandic Park sköter er själva fram till vi hämtar upp för teaterbesök kl. 17,40

Vid 15.00 åker vi mot Scandic Alvik, där checkar vi in och har en stund ledigt innan vi ska åka vid 17,20 till Hamburger Börs för showen som börjar vid 21,00. Innan det ska vi avnjuta en 2-rätters showmiddag.

Efter showen kör bussen tillbaka till respektive hotell.

Efter en god frukost på söndagen så åker vi in till Stockholm vid 10.00. Där har vi avsläpp vid Slottsbacken med centrum/G:a stan på gångavstånd.

Vi börjar vår hemresa kl. 13,20 från Slottsbacken, och 13,30 från Park. Vi stannar för ett matstopp på hemvägen.

Vi tar upp resenärer på Höglandet enligt påstigningstider nedan. Vi stannar för ett fikastopp på vägen där vi bjuder alla på kaffe. För övrigt kan ni beställa frallor senast fem dagar innan till en kostnad.

  • Fralla (ost och skinka) 30 kr
  • Baguette (ost och skinka) 35 kr

bussigare

Avresetider:

  • Sävsjö 7,00
  • Vetlanda 7.30
  • Ekenässjön 7.40
  • Nässjö 8,00
  • Eksjö 8,20
  • Aneby 8.50
  • Tranås 9,15
  • Mjölby 9.45

Vi reserverar oss för slutförsäljning.

Avbokningsskydd: 100:-/person