...lite bussigare
Barnarps Trafik
Changes-Tomas Di Leva tolkar David Bowie

Changes-Tomas Di Leva tolkar David Bowie

Avresedatum : 10 mars, 2018
Pris per person: 2630:- inkl. bussresa, kaffe & kaka, hotell, biljett med 2-rätters middag och hyllning till David Bowie...

Thomas Di Leva tar nu steget ut och gör sin första egna show på anrika Hamburger Börs i Stockholm. ”CHANGES” är uteslutande en hyllning till David Bowie.

En fascinerande show i tid och rum där publiken får njuta av Bowies allra största hits, tolkade och arrangerade av och med Di Leva, ackompanjerad av några av Sveriges bästa musiker på scenen.

Showens titel ”Changes” grundar sig i ambitionen att publiken ska få känna historiens vingslag i både David Bowies karriär och livsgärning, samtidigt som den kommer att spegla samtidens olika vägval och stora förändringar som vi står inför.

Vi beräknar anlända till Stockholm runt 13,00 då vi åker till Scandic Klara, där det är avstigning för samtliga. Nu är det fri tid att upptäcka Stockholm.

Vi har bara centralt boende på denna resa

Ni bor på Scandic Klara. Vi hjälper er att checka in sedan är helgen eran. Vi kör er mellan hotellet och teatern t.o.r.
Enkelrumstillägg 430:-

Vi beräknar anlända till Stockholm runt 13,00 då vi åker till Scandic Klara som ligger centralt vid Hötorget, nära Drottningatan, där det är avstigning för samtliga. Nu är det fri tid att upptäcka Stockholm.

Ni som bor på Scandic Klara sköter er själva fram till vi hämtar upp för teaterbesök kl. 17,50 för att åka till Hamburger Börs för showen som börjar vid 21,00. Innan dess ska vi avnjuta en 2-rätters showmiddag.

Efter showen kör bussen tillbaka till hotellet.

Efter en god frukost på söndagen så checkar man ut senast 12,00 och ställer väskorna i bagagerummet.

Vi börjar vår hemresa kl. 13,30 från Klara. Vi stannar för ett matstopp på hemvägen.

Vi tar upp resenärer på Höglandet enligt påstigningstider nedan. Vi stannar för ett fikastopp på vägen där vi bjuder alla på kaffe. För övrigt kan ni beställa frallor senast fem dagar innan till en kostnad.

  • Fralla (ost och skinka) 30 kr
  • Baguette (ost och skinka) 35 kr

bussigare

Avresetider:

  • Sävsjö 7,00
  • Vetlanda 7.30
  • Nässjö 8,00
  • Eksjö 8,20
  • Aneby 8.50
  • Tranås 9,15

Vi reserverar oss för slutförsäljning

Avbokningsskydd: 100:-/person