...lite bussigare
Barnarps Trafik
Danny Saucedo-NU, över Jönköping

Danny Saucedo-NU, över Jönköping

Avresedatum : 25 november, 2017
Pris per person: 2550:- på Scandic Alvik, 2750:- på Clarion Amaranten, i båda alternativen ingår bussresa, kaffe & kaka på ditvägen, hotell, biljett med 3-rätters middag och en ny generations krogshow...

Danny Saucedo Show – NU

NU är det äntligen dags för multiinstrumentalisten, sångaren och dansaren Danny Saucedo att ta ytterligare ett steg och bli den första artisten i sin generation att kliva upp på showscenen. Den 25 januari intar Danny Hamburger Börs för att leverera en helt unik och nyskapande show, med fascinerande videoteknik, ljus- och ljudeffekter. Det blir energi, musikalitet och mycket dans i spektakulär inramning. Men även intimt och nära, med mycket humor och självdistans. Missa inte showen NU!

Danny med sin unika profil och scenuttryck i ren Justin Timberlake anda, är högaktuell som en av artisterna i årets säsong av TV4’s ”Så mycket bättre” som startar i oktober. Efter två grammis och fyra hyllade album som soloartist har han erövrat det svenska folkets hjärtan. I år firar Danny 10 år som artist och står starkare än någonsin med ständigt nya hitlåtar på listorna, som ”Dör för dig”, ”Såsom I Himlen” och ”Brinner i bröstet”.

Den 25 januari kliver Danny upp på Hamburger Börs scen för att leverera en helt unik och nyskapande show, med fascinerande videoteknik, ljus- och ljudeffekter. Det blir energi, musikalitet och mycket dans i spektakulär inramning. Men även intimt och nära, med mycket humor och självdistans. Allt signerat Fredrik ”Benke” Rydman. Med sig på scen har Danny en 11 man stor ensemble som är några av Sveriges absolut bästa dansare och musiker.

Vi har två alternativ på denna resa:

Alt. 1

Ni bor på Scandic Alvik där vi sköter transporter mellan hotellet och stan.
Enkelrumstillägg 325:-

Alt. 2

Ni bor på Clarion Amaranten som ligger på Kungsholmen, nära centrum. Vi hjälper er att checka in sedan är helgen eran. Vi kör er mellan hotellet och teatern t.o.r.
Enkelrumstillägg 540:-

Dag 1.

Vi stannar för ett fikastopp på vägen upp där vi bjuder alla på kaffe. För övrigt kan ni beställa frallor senast två dagar innan till en kostnad.
Vi beräknar anlända till Stockholm runt 13,00 då vi åker direkt till Amaranten, där det är avstigning för samtliga. Nu är det fri tid att upptäcka Stockholm.

Ni som bor på Amaranten sköter er själva fram till vi hämtar upp för showen kl. 17,50

Vid 15.00 åker vi mot Scandic Alvik. Där checkar vi in och har en stund ledigt innan vi 17,30 åker via Amaranten till Hamburger Börs för att se Dannys Show som börjar vid 21,00, innan det ska vi njuta av en 3-rätters showmeny.

Efter showens slut går bussen till respektive hotell för vidare nöje eller en god natts sömn.

Dag 2.

Efter en god frukost på söndagen så åker vi in från Alvik till Stockholm vid 10.00. Där har vi avsläpp vid Slottsbacken med centrum och gamla stan på gångavstånd. Ni som bor på Amaranten checkar ut senast 12,00 och ställer era väskor i bagagerummet innan hemresan.

Vi börjar vår hemresa kl. 13.20 från Slottsbacken och 13,30 från Amaranten.  Vi stannar för ett matstopp på hemvägen.

Vi reserverar oss för slutförsäljning
Mycket välkomna önskar Barnarps Trafik och JoRo Buss.

I priset ingår.
Bussresa, kaffe & kaka på ditvägen, hotell, showbiljett med 3-rätters middag och en ny generations krogshow…

Pris
2 550:- Scandic Alvik inkl. middag
2 750:- Scandic Park

Fralla ost och skinka 30:-
Baguette ost och skinka 35
Bokas senast 5 dagar före avresa

Avbeställningsskydd:
100:-

Avresa:

  • 07,40 Eksjö Station
  • 08,00 Nässjö Södra torget
  • 08,30 Jönköping bussgodset.
  • 08,45 Huskvarna Biblioteket
  • 09,05 Gränna Statoil.
  • 09,45 Mjölby Mc Donalds