...lite bussigare
Barnarps Trafik
Danny Saucedo Show-NU

Danny Saucedo Show-NU

Avresedatum : 7 oktober, 2017
Pris per person: 2490:- med boende på Scandic Alvik, 2690:- med centralt boende på Clarion Amaranten, i båda alternativen ingår bussresa, kaffe & kaka på ditvägen, hotell, showbiljett med 2-rätters middag och en ny generations krogshow...

NU är det klart att Danny fortsätter med sin show i höst. Den multiinstrumentalisten, sångaren och dansaren Danny Saucedo att ta ytterligare ett steg och bli den första artisten i sin generation att kliva upp på showscenen. I höst fortsätter han att spela på Hamburger Börs och leverera en helt unik och nyskapande show, med fascinerande videoteknik, ljus- och ljudeffekter. Det blir energi, musikalitet och mycket dans i spektakulär inramning. Men även intimt och nära, med mycket humor och självdistans. Allt signerat Fredrik ”Benke” Rydman. Med sig på scen har Danny en 11 man stor ensemble som är några av Sveriges absolut bästa dansare och musiker.

Danny med sin unika profil och scenuttryck i ren Justin Timberlake anda, är högaktuell som en av artisterna i årets säsong av TV4’s ”Så mycket bättre” som gick i höstas. Efter två grammis och fyra hyllade album som soloartist har han erövrat det svenska folkets hjärtan. I år firar Danny 10 år som artist och står starkare än någonsin med ständigt nya hitlåtar på listorna, som ”Dör för dig”, ”Såsom I Himlen” och ”Brinner i bröstet”.

Vi har 2 alternativ på denna resa

Alt. 1

Ni bor på Scandic Alvik där det ingår transporter mellan hotellet och stan.
Enkelrumstillägg 325:-

Alt. 2

Ni bor på Clarion Amaranten på Kungsholmen som ligger mycket centralt. Vi hjälper er att checka in sedan är helgen eran. Vi kör er mellan hotellet och teatern t.o.r.
Enkelrumstillägg 550:-

Vi beräknar anlända till Stockholm runt 13,00 då vi åker till Clarion Amaranten, där det är avstigning för samtliga. Nu är det fri tid att upptäcka Stockholm.

Ni som bor på Amaranten sköter er själva fram till vi hämtar upp för showen kl. 17,50 då vi åker till Hamburger Börs för att se Dannys Show som börjar vid 21,00, innan det ska vi njuta av en 2-rätters showmeny.

15,00 kör bussen till Alvik för incheckning, och lite fri tid. Vid 17,30 kör vi till Hamburger Börs via Amaranten.

Efter showens slut går bussen till respektive hotell för vidare nöje eller en god natts sömn.

Efter en god frukost på söndagen så kör bussen från Alvik till stan med avsläpp vid Amaranten. Ni som bor på Amaranten checkar ut senast 12,00 och ställer väskorna i bagagerummet.

Vi börjar vår hemresa kl. 13,30 från Amaranten.  Vi stannar för ett matstopp på hemvägen.

Vi tar upp resenärer på Höglandet enligt påstigningstider nedan. Vi stannar för ett fikastopp på vägen där vi bjuder alla på kaffe. För övrigt kan ni beställa frallor senast fem dagar innan till en kostnad.

  • Fralla (ost och skinka) 30 kr
  • Baguette (ost och skinka) 35 kr

bussigare

Avresetider:

  • Sävsjö 7,00
  • Vetlanda 7.30
  • Ekenässjön 7,40
  • Nässjö 8,00
  • Eksjö 8,20
  • Aneby 8.50
  • Tranås 9,15
  • Mjölby 9,45

Vi reserverar oss för slutförsäljning.

Avbokningsskydd: 100:-/person