...lite bussigare
Barnarps Trafik
Danny Saucedo-The Runaway Show

Danny Saucedo-The Runaway Show

Avresedatum : 23 november, 2019
Pris per person: 2890:- för Scandic Backadal och 3190:- för Scandic Europa, i båda alternativen ingår bussresa, kaffe & kaka, hotell, biljett med showmiddag och en modern popshow...

För två år sen sålde han ut både Hamburger Börs i Stockholm och The Theatre i Göteborg i totalt tre säsonger med sin publik- och kritikerhyllade show NU. Nu är han tillbaka med ”The Run(a)way show” – en modern popshow med ett helt nytt scenuttryck, som kommer att ha urpremiär på The Theatre i Göteborg den 31 oktober 2019.

Äntligen är det dags för fullblods-entertainern Danny att möta publiken igen. Och som han är laddad. Han som ständigt tänjer på både sina musikaliska gränser och sitt uttryck. Men som också gjort sig känd för att leverera formidabla pophits på löpande band. Danny har helt enkelt blivit synonym med dansgolvseufori och ingenting tyder på att det inte kommer fortsätta så. Tvärtom.

För nu bjuder han in till århundradets party med en unik och nyskapande show där de visuella effekterna är snäppet över tappa hakan-nivå och adjektivet ”episkt” mer relevant än någonsin. Showen blir en mix av gamla och nya låtar och med sig har han ett helt entourage av de grymmaste dansarna som hjälper dig att fly vardagen in i festen.

Vi har 2 alternativ på denna resa:

Scandic Backadal, där vi kör er till teatern t.o.r

Enkelrumstillägg: 530:-

Scandic Europa vid Nordstan, vi kör er även här till teatern t.o.r

Enkelrumstillägg: 875:-

Vi beräknar att vara framme i Göteborg vid 12.30 och då försöker vi checka in direkt på vårt hotell som är Scandic Europa vid Nordstan. Går det inte checka in så ställer vi väskorna i bagagerummet och man checkar in själv under eftermiddagen. Normal incheckning är 15,00.

Nu passar det perfekt att ta en fika eller lunch i underbara Göteborg.

Vid 16,00 kör vi till Scandic Backadal, och checkar in för att vid 18,30 åka till The Theatre Gothia Towers via Scandic Europa

Ni som bor på Scandic Europa hämtas vid 18,50 till The Theatre för showen som börjar 21,00, innan dess ska vi äta en showmeny på The Theatres platå med en fantastisk utsikt över scenen.

Efter föreställningen kör vi tillbaks till respektive hotell, för de som inte vill stanna kvar på stan.

Söndagen bjuder på en härlig frukost i lugn och ro, och vid 10,00 kör bussen in till Nordstan från Backadal.

Ni som bor på Scandic Europa checkar ut senast 12,00, och ställer väskorna i bagagerummet, och efter det är det fri tid som lämpligen används till shopping i centrum eller butikerna runt omkring, eller bara flanera runt och ta en fika. Passa på att besöka Lisebergs Julmarknad som öppnar vid 13,00.

Vid 15,00 går bussen hemåt från Scandic Europa och 15,20 från S:a entrén på Liseberg om någon vill gå på där efter att ha varit på Julmarknaden, vi kör hem direkt utan stopp

Vi tar upp resenärer på Höglandet/Jönköping enligt påstigningstider nedan. Vi stannar för ett fikastopp på vägen där vi bjuder alla på kaffe och kaka. För övrigt kan ni beställa frallor/baguetter senast två dagar innan till en kostnad.

  • Fralla (ost och skinka) 35 :-
  • Baguette (ost och skinka) 40:-

Påstigningstider:

  • Sävsjö Busstation 08,00
  • Vetlanda Station 08,30
  • Ekenässjön Konsum 08,40
  • Eksjö Station 09,00
  • Nässjö S:a torget 09,20
  • Forserum Station 09,40
  • Huskvarna Biblioteket 10,00
  • Jönköping Bussgodset 10,15

Vi reserverar oss för slutförsäljning

Avbeställningsskydd: 100:-/person