...lite bussigare
Barnarps Trafik
Falkenbergsrevyn-Hitte på

Falkenbergsrevyn-Hitte på

Avresedatum : 2 februari, 2018
Pris per person: 2350:- inkl. bussresa, bussfika, hotell, biljett, 2-rätters middag, söndagsmiddag och en fejkad revy om världens röra...

2 återbud på Hotell Hamngatan, först till kvarn…

Denna resa körs Fredag – Lördag

Följ med på en prisvärd resa med ”all inclusive” till Falkenbergs Revyn

Året revynamn syftar på den fejkade tid vi lever i där snart ingen längre vet vad som är sant, falskt eller kanske bara rent ”hittepå”. För oss är det viktigt med kul återblickar och snackisar från året. Vi kan lova att 2017 blir inget undantag för med Trump vid rodret och både avgående ministrar och partiledare här hemma så finns det redan en hel del ”hittepå” att ta tag i. Vår vilt partajande före detta finansminister och Kim Jung Uns numera världsberömda  frisyr är också som klippt och skurna för årets revy.
I årets ensemble återvänder Andreas Sköld som under sina tre tidigare år blivit en stor publikfavorit. Vi presenterar också en ny ung och mycket talangfylld tjej från Helsingborg vid namn Linnea Lexfors som redan hunnit spela fem somrar med Eva Rydberg på Fredriksdalsteatern.

Falkenbergsrevyn hade i vintras över 25 000 personer i publiken och när den sändes på SVT i somras var det som vanligt inför nästan en miljonpublik. Vi är mycket stolta över att vara Sveriges absolut största nyårsrevy!

 

På vägen till Falkenberg stannar vi och intar vår bussfika och beräknar sedan att vara framme runt 12,30 då det är dags för incheckning på mycket trevliga Hotell Hamngatan 27, som ligger centralt. Efter det är det fri tid innan bussen tar oss vidare till Stadsteatern där föreställningen börjar vid 15,30.

Efter föreställningen åker vi tillbaka till hotellet och gör oss hemmastadda på Hamngatan 27 eller Grand Hotell där vi även äter vår 2-rätters middag på kvällen, på Harrys som ligger i samma byggnad som Grand Hotell. Efter det kan man strosa omkring lite i centrum eller så tar man det lugnt på hotellet. Vi kör mellan Hamngatan och Grand Hotell.

På söndagen börjar vi dagen med en härlig frukost och sedan åker vi hemåt med ett stopp för lunch.

Enkelrumstillägg 600: –

Påstigningstider:

  • Jönköping 07,15 Bussgodset
  • Huskvarna 07,30 Biblioteket
  • Nässjö 08,00 Södra torget
  • Eksjö 08,20 Station Hållplats I
  • Vetlanda 08,50 Station Hållplats I
  • Sävsjö 09,30 Busstation

Avbokningsskydd 100:-/person

Vi reserverar oss mot slutförsäljning