...lite bussigare
Barnarps Trafik
Ghost-En musikal om odödlig kärlek

Ghost-En musikal om odödlig kärlek

Avresedatum : 1 december, 2018
Pris per person: 2250:- inkl. bussresa, kaffe & kaka, hotell och biljett, middag för er som väljer Scandic Alvik, och en filmklassiker med mycket känslor...

Baserad på filmen med samma namn bygger musikalen GHOST på kärleken mellan New York paret Molly och Sam. På väg hem genom Brooklyn en sen kväll blir Molly och Sam plötsligt utsatta för ett rånförsök. Trots Sams vilja att överlämna sina pengar vill rånaren åt mera. Det uppstår en kamp mellan rånaren och Sam, ett skott avlossas, rånaren flyr platsen med Sam efter sig i några steg. När Sam vänder om ser han hur Molly kastat sig till marken och desperat håller om en kropp – hans kropp.

Fångad mellan två världar försöker nu Sam förstå vad som hänt honom. Hans osynlighet för de levande gör att han snart upptäcker att mordet på honom inte var en slump, utan ett beställningsjobb för att komma åt hans plånbok. När han inser att plånboken fortfarande finns i Mollys ägor och nu sätter hennes liv i fara, måste Sam hitta något sätt att kommunicera från andra sidan.

Sams försök att nå Molly leder honom till ett något tvivelaktigt medium vid namn Oda Mae Brown. När Oda Mae inser att hon kan höra Sam blir hon mer förvånad än honom, eftersom hennes spirituella krafter fram tills nu varit helt påhittade för att lura av folk pengar.Samtidigt som Sams bästa vän Carl försöker hjälpa Molly att gå vidare och inse att Sam är förlorad för alltid dyker Oda Mae upp. Hon försöker övertyga Molly om Sams andliga existens, allt för att leda henne fram till sanningen och ur livsfara.

Den Oscarsvinnande kärlekshistorien i 90-talsfilmen GHOST, med Patrick Swayze och Demi Moore i huvudrollerna, lämnar få människor oberörda. Med låten ”Unchained Melody” från filmens ikoniska drej-scen som grund har Dave Stewart från Eurythmics tillsammans med Glenn Ballard skapat en samling fantastiska låtar som spelar på samma känslosträngar som den rörande historien.Med karaktären Oda Maes komiska touch, som belönade Whoopie Goldberg med en Oscar, och med häpnadsväckande illusioner av internationella mått, levererar GHOST en musikalupplevelse om odödlig kärlek som verkligen är – som från en annan värld.

Den svenska-versionen tar den skönsjungande duon Peter och Bruno tillbaka till China Teaterns scen – denna gång förstärka med en av Danmarks absolut starkaste sångröster – Maria Lucia Heiberg Rosenberg. Allt toppat med en av Sveriges bästa soulröster – Gladys Del Pilar Bergh i den komiska rollen som Oda Mae Brown.

Vi har två alternativ på denna resa:

Alt. 1
Ni bor på Scandic Alvik där det ingår middag och transporter mellan hotellet och stan.
Enkelrumstillägg 325:-

Alt. 2
Ni bor på Scandic Klara som ligger mycket centralt vid Drottninggatan. Vi hjälper er att checka in sedan är helgen eran. Vi kör er mellan hotellet och teatern t.o.r.
Enkelrumstillägg 530:-

Vi beräknar anlända till Stockholm runt 13,00 då vi åker till Scandic Klara, där det är avstigning för samtliga. Nu är det fri tid att upptäcka Stockholm.

Ni som bor på Scandic Klara sköter er själva fram till vi hämtar upp för teaterbesök kl. 19,00

Vid 16,00 åker vi mot Scandic Alvik. Där checkar vi in och har en stund ledigt innan vi vid 18,40 kör vi mot teatern, som är Chinateatern, via Scandic Klara. Föreställningen börjar kl. 19,30.

Efter showens slut går bussen till respektive hotell för vidare nöje eller en god natts sömn.

Efter en god frukost på söndagen så åker vi in till Stockholm från Alvik vid 10.00. Där har vi avsläpp vid Scandic Klara med centrum och Drottninggatan på gångavstånd.

Ni som bor på Scandic Klara checkar ut senast 12,00, sedan ställer ni väskorna i bagagerummet innan hemresan.

Vi börjar vår hemresa kl. 13.30 från Scandic Klara. Vi stannar för ett matstopp på hemvägen.

Vi tar upp resenärer på Höglandet enligt påstigningstider nedan. Vi stannar för ett fikastopp på vägen där vi bjuder alla på kaffe. För övrigt kan ni beställa frallor senast två dagar innan till en kostnad.

  • Fralla (ost och skinka) 30 kr
  • Baguette (ost och skinka) 35 kr

bussigare

Avresetider:

  • Sävsjö 7,00
  • Vetlanda 7.30
  • Nässjö 8,00
  • Eksjö 8,20
  • Aneby 8.50
  • Tranås 9,15
  • Mjölby 9,45

Vi reserverar oss för slutförsäljning.

Avbokningsskydd: 100:-/person