...lite bussigare
Barnarps Trafik
Jill Johnson-That´s Life

Jill Johnson-That´s Life

Avresedatum : 14 april, 2018
Pris per person: 2190:- inkl. bussresa, kaffe & kaka, hotell, biljett, middag för er som väljer Alvik och en Vegas-show med titeln That´s Life...

Världspremiären av That’s Life på The Theatre i Göteborg blev en makalös succé. Publiken och kritiker är eniga – det blir inte bättre än såhär! Det är nu dags för nästa steg, den 5 april är det premiär för den hyllade showen på China Teatern i Stockholm.

– Att få spela denna drömföreställning på Stockholms enda Broadwayscen, med den starka tradition av världsartister som stått på China Teaterns är en ära, säger en glad Jill Johnson.

Hon är spännande, härlig och överraskande på samma gång – precis som livet självt. Vissa kallar henne landets största och mest mångfacetterade artist. Vi säger kort och gott Jill Johnson. Och egentligen kräver hon ingen närmare presentation. En sångerska med oerhört bred musikalisk bakgrund som utforskat allt från pop och rock till country genom åren.

Nu väljer hon att visa upp ytterligare en sida av sig själv – ackompanjerad av storband, luftakrobatik, nycirkusartister och en mycket teknisk avancerad scenlösning. Allt paketerat i en sprakande showupplevelse som går från finstämt och intimt, till fullt blås och storslagna crescendon, iscensatt av Sveriges i särklass främsta showskapare.

JILL med stort J tolkar sina favoriter ur den traditionella och moderna amerikanska låtskatten – i en mycket oväntad skrud. Så låt dig svepas med i transformationen som gör vår klarast lysande stjärna, ännu starkare och upplev något du aldrig tidigare upplevt. I alla fall inte på den här sidan Atlanten.

Vi har 2 alternativ på denna resa:

Alt. 1
Ni bor på Scandic Alvik där det ingår middag och transporter mellan hotellet och stan.
Enkelrumstillägg 325:-

Alt. 2
Ni bor på Scandic Park. Vi hjälper er att checka in sedan är helgen eran. Vi kör er mellan hotellet och teatern t.o.r.
Enkelrumstillägg 500:-

Vi beräknar anlända till Stockholm runt 13,00 då vi åker till Scandic Park som ligger centralt vid Humlegården, nära Stureplan, där det är avstigning för samtliga. Nu är det fri tid att upptäcka Stockholm.

Ni som bor på Scandic Park sköter er själva fram till vi hämtar upp för teaterbesök kl. 18,50

Vid 15.00 åker vi mot Scandic Alvik. Där checkar vi in och har en stund ledigt innan vi vid 17,00 intar vår middag på hotellet, för att sedan vid 18,30 åka till Chinateatern för showen som börjar vid 19,30.

Efter showen kör bussen tillbaka till respektive hotell.

Efter en god frukost på söndagen så åker vi in till Stockholm vid 10.00. Där har vi avsläpp vid Slottsbacken med centrum/G:a stan på gångavstånd.

Vi börjar vår hemresa kl. 13,20 från Slottsbacken, och 13,30 från Park. Vi stannar för ett matstopp på hemvägen.

Vi tar upp resenärer på Höglandet enligt påstigningstider nedan. Vi stannar för ett fikastopp på vägen där vi bjuder alla på kaffe. För övrigt kan ni beställa frallor senast fem dagar innan till en kostnad.

  • Fralla (ost och skinka) 30 kr
  • Baguette (ost och skinka) 35 kr

bussigare

Avresetider:

  • Sävsjö 7,00
  • Vetlanda 7.30
  • Ekenässjön 7.40
  • Nässjö 8,00
  • Eksjö 8,20
  • Aneby 8.50
  • Tranås 9,15
  • Mjölby 9.45

Vi reserverar oss för slutförsäljning.

Avbokningsskydd: 100:-/person