...lite bussigare
Barnarps Trafik
Jill Johnson-That´s Life

Jill Johnson-That´s Life

Avresedatum : 2 december, 2017
Pris per person: 2690:- för er som bor på Scandic Backadal, 2950:- för er som bor på Gothia Towers, i båda alternativen ingår bussresa, kaffa & kaka, hotell, showbiljett med 3-rätters middag och en Vegas-show med titeln That´s Life...

Äntligen är Jill Johnson tillbaka med en Vegas-show i Göteborg och The Theatre, högaktuell efter sin medverkan i Så mycket bättre. JoRo Buss kör givetvis till hennes show, missa inte att boka en av höstens stora händelser.

VÄRLDSPREMIÄR DEN 8 NOV 2017 PÅ THE THEATRE, GOTHIA TOWERS.

Hon är spännande, härlig och överraskande på samma gång – precis som livet självt. Vissa kallar henne landets största och mest mångfacetterade artist. Vi säger kort och gott Jill Johnson. Och egentligen kräver hon ingen närmare presentation. En sångerska med oerhört bred musikalisk bakgrund som utforskat allt från pop och rock till country genom åren.

Nu väljer hon att visa upp ytterligare en sida av sig själv – ackompanjerad av storband, stråkar, dansare och vokalister. I en sprakande showupplevelse som går från finstämt och intimt, till fullt blås med storslagna crescendon. Där hon tolkar sina favoriter ur den amerikanska låtskatten – i en oväntad skrud. Så låt dig svepas med i transformationen som gör vår klarast lysande stjärna, ännu starkare och upplev något du aldrig tidigare upplevt. I alla fall inte på den här sidan Atlanten. It’s showtime!

Vi har två alternativ på denna resa:

Alternativ 1

Ni bor på Scandic Backadal, vi sköter transporter mellan hotellet och stan.

Enkelrumstillägg: 675:-

Alternativ 2

Ni bor på Gothia Towers, i samma byggnad som showen, vi hjälper er att checka in, sen är helgen er.

Enkelrumstillägg: 820:-

Vi beräknar att vara framme i Göteborg vid 12.30 och då det är avstigning för samtliga vid Gothia Towers där vi försöker vi checka in direkt, för de som bor där. Går inte det så ställer vi väskorna i bagagerum, och man checkar in på egen hand under eftermiddagen. Normal incheckning är 15,00.

Nu passar det perfekt att ta en fika eller lunch i underbara Göteborg, eller gå på Lisebergs julmarknad som ligger precis vid hotellet.

Vid 15,00 kör vi till Scandic Backadal, för att checka in och ha en stunds vila, för att vid 17,30 åka in till Gothia Towers och The Theatre igen. Showen börjar 20,30 och innan dess ska vi äta en 3-rätters meny för att sedan sitta kvar vid våra bord och avnjuta showen.

Ni som bor på Gothia Towers tar er själva till lokalen i samma byggnad, där insläpp är mellan 17,30-18,00, mer info på resan.

Efter föreställningen kör vi tillbaks till hotellet, för de som inte vill stanna kvar på stan.

Söndagen bjuder på en härlig frukost i lugn och ro, och vid 10,00 så kör bussen in igen till centrum från Backadal. Ni som bor på Gothia äter er frukost, checkar ut senast 12,00 och ställer väskorna i bagagerummet. Efter det är det fri tid som lämpligen används till shopping i butikerna runt omkring, ta en promenad till Nordstan, besöka Lisebergs julmarknad som öppnar vid 13,00, eller bara flanera runt och ta en fika.

Vid 15,00 går bussen hemåt från Gothia Towers, vi kör direkt utan stopp

Vi tar upp resenärer på Höglandet/Jönköping enligt påstigningstider nedan. Vi stannar för ett fikastopp på vägen där vi bjuder alla på kaffe och kaka. För övrigt kan ni beställa frallor/baguetter senast två dagar innan till en kostnad.

  • Fralla (ost och skinka) 30 :-
  • Baguette (ost och skinka) 35:-

Påstigningstider:

  • Sävsjö Busstation 08,00
  • Vetlanda Station 08,30
  • Ekenässjön Konsum 08,40
  • Eksjö Station 09,00
  • Nässjö S:a torget 09,20
  • Forserum Station 09,40
  • Huskvarna Biblioteket 10,00
  • Jönköping Bussgodset 10,15

Vi reserverar oss för slutförsäljning

Avbeställningsskydd: 100:-/person