...lite bussigare
Barnarps Trafik
Julmarknad Rostock 3 dagar 2019

Julmarknad Rostock 3 dagar 2019

Avresedatum : 26 november, 2019
Pris per person: 2790:- inkl, bussresa, kaffe och kaka på ditvägen,väg och färjeavgifter, del i dubbelrum 2 nätter, frukost och 1 middag på hotellet och Norra Tysklands största julmarknad...

Vi erbjuder redan nu att boka Rostock Julmarknad för 2019, då det är stort intresse, och den snabbt blir full…

Denna resa körs tisdag-torsdag för den stora efterfrågan på hotell Steigenberger Sonne

Följ med oss på JoRo Buss till Norra Tysklands största julmarknad. Vi åker tisdag-torsdag för att uppleva Rostock i lite lugnare tempo.

Vi bor på Steigenberger Hotel Sonne som ligger mitt i Hansastaden Rostock i en vacker byggnad. Hotellet har en 200 år gammal tradition av verksamhet och gastronomi. Det finns 112 rum med Hansatema. Du har endast några få minuters promenad till Rostocks centrala shoppingområde och kulturella sevärdheter.

Under varje år förvandlas Rostocks historiska centrum till en av de största och vackraste julmarknaderna i norra Tyskland. Mitt bland tegelkyrkor och gamla hus intill hamnen finns där en medeltids marknad vid St. Maria kyrka. Vid Neuer Markt torg finns den populära scenen byggd i form av ett sagolandskap, och om vi har tur får vi se jultomten komma med båt till stadens hamn.

Vi tar upp resenärer på Höglandet enligt påstigningstider nedan. Vi stannar för ett fikastopp på vägen där vi bjuder alla på kaffe. För övrigt kan ni beställa julmacka för 65:- senast två dagar innan.

Dag 1

Avresa från hemorterna, färja Helsingborg-Helsingör, sedan vidare genom Danmark för att åka färjan Gedser – Rostock. När vi anlänt till Rostock åker vi direkt till Bordershopen och gör våra inköp. Efter det åker vi till hotellet och checkar in, spisar en gemensam middag och sedan är kvällen fri

Dag 2

Först en god frukost, sedan shoppar vi på Calles och köpcentret Kaufland några timmar, eftermiddag ägnas åt julmarknaden och på kvällen äter man middag på egen hand.

Dag 3

Frukost och utcheckning från hotellet, för att börja hemresan, med först färja Rostock-Gedser, sedan samma väg hem genom Danmark och Sverige. Vi stannar för ett mat stopp runt Ljungby.

Enkelrumstillägg: 630:-

>>Länk till hotellet>>

>>Länk till Bordershopen>>

Shoppingvikt: 50 kg/person

Avresetider

  • Eksjö 04,40
  • Nässjö 05,00
  • Ekenässjön 05,20
  • Vetlanda 05,30
  • Sävsjö 06,00
  • Vrigstad 06,10

Vi reserverar oss för slutförsäljning

Avbokningsskydd: 200:-/person