...lite bussigare
Barnarps Trafik
Macken på Scen Galenskaparna-After Shave

Macken på Scen Galenskaparna-After Shave

Avresedatum : 14 april, 2018
Pris per person: 2250:- inkl. bussresa, kaffe & kaka, hotell och biljett, middag för er som väljer Scandic Alvik, och en klassiker som aldrig går ur tiden...

Häng med och se succé serien från TV, som sätts upp på scen, nu är det klart att Macken fortsätter spelas på Cirkus Stockholm andra delen av våren 2018

Överallt vid en väg ligger en mack. Den heter Roys och Rogers bilservice. Dit kommer en gång en man med en vit Opel.

Ring mej sen! säger Roy. Annars händer ingenting. Macken ligger där den alltid har legat. Överallt. Och Roy och Roger förblir precis likadana som dom alltid har varit. Precis som alla andra bilreparatörer.

Macken – Roy’s & Roger’s Bilservice visades på TV första gången hösten 1986. Serien gjorde Galenskaparna och After Shave folkkära. Sista avsnittet i serien sågs av 3,6 miljoner tittare. Därefter har serien repriserats ett antal gånger i SVT och haft över miljonen tittare varje gång.

Nu firar vi 30 år genom att flytta in Macken på Cirkus

Medverkande i Macken – TV-serien på scen är:
Knut Agnred   Anders Eriksson   Claes Eriksson   Per Fritzell   Jan Rippe
Lasse Beischer   Charlott Strandberg
Medverkar gör också: Den Ofattbara Orkestern XL under ledning av Anders Ekdahl.

Vi har två alternativ på denna resa:

Alt. 1
Ni bor på Scandic Alvik där det ingår middag och transporter mellan hotellet och stan.
Enkelrumstillägg 325:-

Alt. 2
Ni bor på Scandic Park vid Humlegården, nära Stureplan. Vi hjälper er att checka in sedan är helgen eran. Vi kör er mellan hotellet och teatern t.o.r.
Enkelrumstillägg 500:-

Vi beräknar anlända till Stockholm runt 13,00 då vi åker direkt till Scandic Park, som ligger mycket centralt, där det är avstigning för samtliga. Nu är det fri tid att upptäcka Stockholm.

Ni som bor på Scandic Park sköter er själva fram till vi hämtar upp för teaterbesök kl. 18,50

Vid 15.00 åker vi mot Scandic Alvik. Där checkar vi in och har en stund ledigt innan vi vid 17,00 intar vår middag på hotellet, för att sedan vid 18,30 åka till Cirkus på Kungliga Djurgården för showen som börjar vid 19,30.

Efter showen kör bussen tillbaka till respektive hotell.

Efter en god frukost på söndagen så åker vi in till Stockholm från Alvik vid 10.00. Där har vi avsläpp vid Slottsbacken med G:a stan och Drottninggatan på gångavstånd. Ni som bor på Scandic Park äter frukost och checkar ut senast 12,00, därefter ställer ni era väskor i bagagerummet tills hemfärden.

Vi börjar vår hemresa kl. 13,20 från Slottsbacken och 13,30 från Scandic Park.  Vi stannar för ett matstopp på hemvägen.

Vi tar upp resenärer på Höglandet enligt påstigningstider nedan. Vi stannar för ett fikastopp på ditvägen där vi bjuder alla på kaffe. För övrigt kan ni beställa frallor senast fem dagar innan till en kostnad.

  • Fralla (ost och skinka) 30 kr
  • Baguette (ost och skinka) 35 kr

bussigare

Avresetider:

  • Sävsjö 7,00
  • Vetlanda 7.30
  • Nässjö 8,00
  • Eksjö 8,20
  • Aneby 8.50
  • Tranås 9,15
  • Mjölby 9,45

Vi reserverar oss för slutförsäljning.

Avbokningsskydd: 100:-/person