...lite bussigare
Barnarps Trafik
Magnus Carlsson-Från Barbados till Gamla Stan

Magnus Carlsson-Från Barbados till Gamla Stan

Avresedatum : 2 november, 2019
Pris per person: 2150:- inkl. bussresa, kaffe & kaka, hotell, biljett, middag för er som väljer Quality Hotell Friends, samt en färgsprakande show...

Från Barbados till Gamla Stan på Lilla Cirkus i Stockholm i höst.

Du kommer bjudas på en hitkavalkad utan dess like, med låtar från såväl Barbados som Alcazar – och självklart även nyare hits från hans gedigna solokarriär.

Magnus Carlsson har tidigare bland annat tävlat i Melodifestivalen hela åtta gånger, både som sångare i Barbados, Alcazar och som soloartist. Med närmare 40 guld- och platinaskivor, tre Grammisar och en mängd andra utmärkelser, programledarjobb och musikalroller har han nått ett erkännande som en av Sveriges mest folkkära artister.

Magnus har turnerat över hela världen under sina 25 år som artist, och har en låtskatt likt få andra i branschen. Under våren 2019 har Magnus Carlsson tillsammans med en dansensemble varit ute på stor Sverigeturné med succéföreställningen ”Från Barbados till Gamla stan”.

Till hösten får showen sin fortsättning på Lilla Cirkus i Stockholm där Magnus tar dig med på en tur genom hela hans svindlande karriär fram till dags dato. Förbered dig på en kväll fylld av sköna hits, storslagen show, högljudd allsång och ren glädje!

Vi har 2 alternativ på denna resa:

Vi har ett nytt alternativ med boende på Quality Hotell Friends i Solna, nära Mall of Scandinavia med 170 butiker, så på söndagen har man tid i Köpcentret mellan 10-13, innan hemresan,

Alt. 1
Ni bor på Quality Hotell Friends i Solna där det ingår 2-rätters middag och transporter mellan hotellet och stan.
Enkelrumstillägg 360:-

Alt. 2
Ni bor på Scandic No: 53 vid Hötorget. Vi hjälper er att checka in sedan är helgen er.
Enkelrumstillägg 510:-

Vi beräknar anlända till Stockholm runt 13,00 då vi åker direkt till Scandic No: 53, som ligger mycket centralt, där det är avstigning för samtliga. Nu är det fri tid att upptäcka Stockholm.

Ni som bor på No: 53 sköter er själva och fram till vi hämtar er vid 18,50 för att åka till Lilla Cirkus på Djurgården för föreställningen som börjar vid 20,00.

Vid 15.00 åker vi mot Quality Hotell Friends. Där checkar vi in och har en stund ledigt innan vi vid 17,00 intar vår 2-rätters middag på hotellet, för att sedan vid 18,30 åka till Chinateatern via Scandic No: 53

Efter showen kör bussen tillbaka till respektive hotell igen.

Ni som bor på Quality Hotell Friends äter en god frukost på söndagen, och efter det  så har man fri tid att besöka Mall of Scandinavia som öppnar vid 10,00 och ligger precis jämte hotellet.

Vill man åka in till centrum så kan man ställa in sin väska i bussen vid 10,00, då chauffören tar emot den. Sen kan man ta pendeln in till stan, och vid hemresan så går man på bussen vid det centrala hotellet.

Pendeln tar 10 min från Solna station, som man lätt promenerar till genom Mall of Scandinavia. Då tar tåget till Odenplan 4 min, där man byter om man vill till Centralen, som tar ytterligare 3 min.

Ni som bor på Scandic No: 53 äter frukost i lugn och ro, checkar ut senast 12,00 och ställer era väskor i bagagerummet innan hemresan

Vi börjar vår hemresa kl. 13,30 från Scandic No: 53. Vi stannar för ett matstopp på hemvägen.

Vi tar upp resenärer på Höglandet enligt påstigningstider nedan. Vi stannar för ett fikastopp på vägen där vi bjuder alla på kaffe. För övrigt kan ni beställa frallor senast fem dagar innan till en kostnad.

 • Fralla (ost och skinka) 35 kr
 • Baguette (ost och skinka) 40 kr

bussigare

Avresetider:

 • Sävsjö 7,00
 • Vetlanda 7.30
 • Ekenässjön 07,40
 • Nässjö 8,00
 • Eksjö 8,20
 • Aneby 8.50
 • Tranås 9,15
 • Mjölby 9,45
 • Linköping 10,00

Vi reserverar oss mot slutförsäljning

Avbokningsskydd 100:-/person