...lite bussigare
Barnarps Trafik
Magnus Uggla på Rondo

Magnus Uggla på Rondo

Avresedatum : 23 november, 2019
Pris per person: 2590:- med boende på Scandic Backadal och 2980:- med boende på Scandic Europa, i båda alternativen ingår bussresa, kaffe & kaka, hotell, show med delikatesstallrik och en hitkavalkad av sällan skådat mått...

2 återbud, först till kvarn…

Varning på stan, nu mår kungen i baren illa igen, showen med Magnus Uggla flyttar till Rondo i höst!

Magnus Uggla har levererat hits under 40 år, sålt 23 x Platina och haft sjukt många listettor. Trots detta har hans tidigare shower alltid baserats på ny musik, ”ingen gammal skåpmat”, för att citera Uggla själv. Nu blir det ändring på det! På publikens begäran gör nu Uggla något han aldrig gjort förut – en hitshow, en hitkavalkad av sällan skådat mått.  Alltså inget nyskrivet skit.

”VARNING PÅ STAN NU MÅR KUNG I BAREN ILLA IGEN” fortsätter på Rondo i höst och  showen regisseras av Rikard Bergqvist.

Full fart framåt har alltid varit mitt rättesnöre. Tre krogshower har jag avverkat, den första 98, den andra 2005 och den senaste 2012. Mitt enda krav när jag skrivit på en föreställning har varit att den enbart skall innehålla nytt material, ingen gammal skåpmat. Publikens krav har varit det motsatta men benhård i min uppfattning har jag aldrig fallit till föga. Aldrig. Förrän nu.

Till min nya show på Rondo, lägger jag mig platt. Publiken skall få vad publiken vill ha, och det med råge. Bara gamla låtar.

I den kommande showen är det sålunda dags att blicka bakåt och få svar på spörsmålen. Hur gick det egentligen för Disco-Kaj, för Jerry eller för de hotta brudarna från Djursholm? Eller för Trubaduren Mats och Jonny Balle?

Men kanske kan vi också få svar på frågan som hela svenska folket klurat på i årtionden. Vart tog den kaskadkräkandes sångfågeln vägen? Hösten 2019 vet vi.

Varning på Stan för nu mår Kung i Baren illa igen.

Vi har 2 alternativ på denna resa:

Scandic Backadal, där vi kör er till teatern t.o.r

Enkelrumstillägg: 530:-

Scandic Europa vid Nordstan, vi kör er även här till teatern t.o.r

Enkelrumstillägg: 875:-

Vi beräknar att vara framme i Göteborg vid 12.30 och då försöker vi checka in direkt på vårt hotell som är Scandic Europa vid Nordstan. Går det inte checka in så ställer vi väskorna i bagagerummet och man checkar in själv under eftermiddagen. Normal incheckning är 15,00.

Nu passar det perfekt att ta en fika eller lunch i underbara Göteborg.

Vid 16,00 kör vi till Scandic Backadal, och checkar in för att vid 18,30 åka till Rondo via Scandic Europa

Ni som bor på Scandic Europa hämtas vid 18,50 till Rondo för showen som börjar 21,30, innan dess ska vi äta en delikatesstallrik på Rondo, framför scenen, där vi sen sitter kvar under showen.

Efter föreställningen kör vi tillbaks till respektive hotell, för de som inte vill stanna kvar på stan.

Söndagen bjuder på en härlig frukost i lugn och ro, och vid 10,00 kör bussen in till Nordstan

Ni som bor på Scandic Europa checkar ut senast 12,00, och ställer väskorna i bagagerummet, och efter det är det fri tid som lämpligen används till shopping i centrum eller butikerna runt omkring, eller bara flanera runt och ta en fika. Passa på att besöka Lisebergs Julmarknad som öppnar vid 13,00.

Vid 15,00 går bussen hemåt från Scandic Europa och 15,20 från S:a entrén på Liseberg om någon vill gå på där efter att ha varit på Julmarknaden, vi kör hem direkt utan stopp

Vi tar upp resenärer på Höglandet/Jönköping enligt påstigningstider nedan. Vi stannar för ett fikastopp på vägen där vi bjuder alla på kaffe och kaka. För övrigt kan ni beställa frallor/baguetter senast två dagar innan till en kostnad.

  • Fralla (ost och skinka) 35 :-
  • Baguette (ost och skinka) 40:-

Påstigningstider:

  • Sävsjö Busstation 08,00
  • Vetlanda Station 08,30
  • Ekenässjön Konsum 08,40
  • Eksjö Station 09,00
  • Nässjö S:a torget 09,20
  • Forserum Station 09,40
  • Huskvarna Biblioteket 10,00
  • Jönköping Bussgodset 10,15

Vi reserverar oss för slutförsäljning

Avbeställningsskydd: 100:-/person