...lite bussigare
Barnarps Trafik
Mamma Mia-The Party

Mamma Mia-The Party

Avresedatum : 29 september, 2017
Pris per person: 2490:- inkl. Scandic Alvik, alternativ 2750:- Scandic Downtown Camper, i båda alternativen ingår bussresa, kaffe & kaka på ditvägen, hotell, biljett med 3-rätters middag och en sagolik låtskatt...

OBS! Denna resa körs fredag – lördag med showen på  fredagskvällen

Nu är det dags att boka höstens resa till Mamma Mia-The Party

Bli en del av en helt ny upplevelse – En grekisk taverna – En medelhavsmeny – ABBAs låtar och en fest som aldrig vill ta slut

Mycket välkomna till Tyrol på Gröna Lund hälsar Björn Ulvaeus

Hans vision är att gäster, personal, musiker och artister tillsammans skapar festen i grekisk tavernamiljö från ön Skopelos där filmen Mamma Mia filmades, med olivträd, fontän och dofter från medelhavet.

Med hjälp av ABBA låtarna skriver de just den kvällens historia där och då.

Hösten 2017 fortsätter MAMMA MIA – THE PARTY, det här är ett experiment där vi vill förverkliga en vision av en kväll full med musik, god mat och dryck, dans och glädje. Om det blir som jag tänker mig , så ser jag inga gränser för vart det kan ta vägen. Festen kan bli hur stor som helst, och vi börjar på Djurgården i Stockholm, fortsätter Björn.

Vi har två alternativ på denna resa:

Alt. 1
Ni bor på Scandic Alvik där det ingår transporter mellan hotellet och stan.
Enkelrumstillägg 325:-

Alt. 2
Ni bor på nybyggda och mycket centrala Downtown Camper by Scandic (g:a Sergel Plaza) som ligger vid Sergels torg. Vi hjälper er att checka in sedan är helgen eran. Vi kör er mellan hotellet och teatern t.o.r.
Enkelrumstillägg 520:-

Vi beräknar anlända till Stockholm runt 13,00 då vi åker till Downtown Camper, där det är avstigning för samtliga. Nu är det fri tid att upptäcka Stockholm.

Ni som bor på Scandic Camper sköter er själva fram till vi hämtar upp för teaterbesök kl. 18,30

Vid 16.00 åker vi mot Scandic Alvik. Där checkar vi in och har en stund ledigt innan vi 18,10 åker mot Tyrol på Djurgården via Scandic Camper. Vi ska vara på plats 19,00. Väl framme ska vi njuta av en 3-rätters medelhavsmeny under tiden som vi underhålls av underbara ABBA låtar.

Efter showens slut går bussen till respektive hotell för vidare nöje eller en god natts sömn.

Efter en god frukost på lördagen så åker vi in till Stockholm vid 10.00. Där har vi avsläpp vid Scandic Camper med centrum på gångavstånd. Ni som bor centralt checkar ut senast 12,00 och ställer era väskor i bagagerummet innan hemresan.

Vi börjar vår hemresa kl. 13.30 från Scandic Camper. Vi stannar för ett matstopp på hemvägen.

Vi tar upp resenärer på Höglandet enligt påstigningstider nedan. Vi stannar för ett fikastopp på vägen där vi bjuder alla på kaffe. För övrigt kan ni beställa frallor senast två dagar innan till en kostnad.

  • Fralla (ost och skinka) 30 kr
  • Baguette (ost och skinka) 35 kr

bussigare

Avresetider:

  • Sävsjö 7,00
  • Vetlanda 7.30
  • Ekenässjön 7,40
  • Nässjö 8,00
  • Eksjö 8,20
  • Aneby 8.50
  • Tranås 9,15

Vi reserverar oss för slutförsäljning.

Avbokningsskydd: 100:-/person