...lite bussigare
Barnarps Trafik
Mamma Mia-The Party över Jönköping

Mamma Mia-The Party över Jönköping

Avresedatum : 24 mars, 2018
Pris per person: 2650:- inkl. bussresa, kaffe på ditvägen, hotell, biljett med 3-rätters middag och en sagolik låtskatt...

OBS! Påstigningar på denna resa är Eksjö-Nässjö-Jönköping-Huskvarna-Gränna-Mjölby-Linköping

Bli en del av en helt ny upplevelse – En grekisk taverna – En medelhavsmeny – ABBAs låtar och en fest som aldrig vill ta slut

Mycket välkomna till Tyrol på Gröna Lund hälsar Björn Ulvaeus

Hans vision är att gäster, personal, musiker och artister tillsammans skapar festen i grekisk tavernamiljö från ön Skopelos där filmen Mamma Mia filmades, med olivträd, fontän och dofter från medelhavet.

Med hjälp av ABBA låtarna skriver de just den kvällens historia där och då.

2018 fortsätter MAMMA MIA – THE PARTY, det här är ett experiment där vi vill förverkliga en vision av en kväll full med musik, god mat och dryck, dans och glädje. Om det blir som jag tänker mig , så ser jag inga gränser för vart det kan ta vägen. Festen kan bli hur stor som helst, och vi börjar på Djurgården i Stockholm, fortsätter Björn.

Ni bor på Scandic Klara vid Hötorget och Drottningatan. Vi hjälper er att checka in sedan är helgen eran. Vi kör er mellan hotellet och teatern t.o.r.
Enkelrumstillägg 430:-

Vi beräknar anlända till Stockholm runt 13,00 då vi åker till Scandic Klara, där det är avstigning för samtliga. Nu är det fri tid att upptäcka Stockholm.

Ni som bor på Scandic Klara sköter er själva fram till vi hämtar upp för teaterbesök kl. 19,40 för att åka mot Tyrol på Djurgården via Scandic Klara. Vi ska vara på plats 20,00. Väl framme ska vi njuta av en 3-rätters medelhavs meny under tiden som vi underhålls av underbara ABBA låtar.

Efter showens slut går bussen till hotellet för vidare nöje eller en god natts sömn.

Efter en god frukost på söndagen så checkar man ut senast 12,00 och ställer väskorna i bagagerummet.

Vi börjar vår hemresa kl. 13,30 från Klara. Vi stannar för ett matstopp på hemvägen.

Vi tar upp resenärer på Höglandet enligt påstigningstider nedan. Vi stannar för ett fikastopp på vägen där vi bjuder alla på kaffe. För övrigt kan ni beställa frallor senast fem dagar innan till en kostnad.

  • Fralla (ost och skinka) 30 kr
  • Baguette (ost och skinka) 35 kr

bussigare

Avresetider:

  • Eksjö Station 7,40
  • Nässjö Södra torget 8,00
  • Jönköping Bussgodset 8,30
  • Huskvarna Biblioteket 8,45
  • Gränna Statoil 9,05
  • Mjölby 9,45

Vi reserverar oss för slutförsäljning

Avbokningsskydd: 100:-/person