...lite bussigare
Barnarps Trafik
Mamma Mia-The party

Mamma Mia-The party

Avresedatum : 4 november, 2017
Pris per person: 2490:- inkl. Scandic Alvik, alternativ 2790:- Scandic Continental, i båda alternativen ingår bussresa, kaffe & kaka på ditvägen, hotell, biljett med 3-rätters middag och en sagolik låtskatt...

Nu är det dags att boka höstens resa till Mamma Mia-The Party.

Bli en del av en helt ny upplevelse – En grekisk taverna – En medelhavsmeny – ABBAs låtar och en fest som aldrig vill ta slut

Mycket välkomna till Tyrol på Gröna Lund hälsar Björn Ulvaeus

Hans vision är att gäster, personal, musiker och artister tillsammans skapar festen i grekisk tavernamiljö från ön Skopelos där filmen Mamma Mia filmades, med olivträd, fontän och dofter från medelhavet.

Med hjälp av ABBA låtarna skriver de just den kvällens historia där och då.

Hösten 2017 fortsätter MAMMA MIA – THE PARTY, det här är ett experiment där vi vill förverkliga en vision av en kväll full med musik, god mat och dryck, dans och glädje. Om det blir som jag tänker mig , så ser jag inga gränser för vart det kan ta vägen. Festen kan bli hur stor som helst, och vi börjar på Djurgården i Stockholm, fortsätter Björn.

Vi har två alternativ på denna resa:

Alt. 1
Ni bor på Scandic Alvik där det ingår transporter mellan hotellet och stan.
Enkelrumstillägg 325:-

Alt. 2
Ni bor på nybyggda och mycket centrala Scandic Continental som ligger vid Centralstationen. Vi hjälper er att checka in sedan är helgen eran. Vi kör er mellan hotellet och teatern t.o.r.
Enkelrumstillägg 595:-

Vi beräknar anlända till Stockholm runt 13,00 då vi åker till Scandic Continental, där det är avstigning för samtliga. Nu är det fri tid att upptäcka Stockholm.

Ni som bor på Scandic Continental sköter er själva fram till vi hämtar upp för teaterbesök kl. 19,30

Vid 15.00 åker vi mot Scandic Alvik. Där checkar vi in och har en stund ledigt innan vi 19,00 åker mot Tyrol på Djurgården via Scandic Continental. Vi ska vara på plats 20,00. Väl framme ska vi njuta av en 3-rätters medelhavsmeny under tiden som vi underhålls av underbara ABBA låtar.

Efter showens slut går bussen till respektive hotell för vidare nöje eller en god natts sömn.

Efter en god frukost på söndagen så åker vi in till Stockholm vid 10.00. Där har vi avsläpp vid Scandic Continental med centrum på gångavstånd.

Vi börjar vår hemresa kl. 13.30 från Scandic Continental. Vi stannar för ett matstopp på hemvägen.

Vi tar upp resenärer på Höglandet enligt påstigningstider nedan. Vi stannar för ett fikastopp på vägen där vi bjuder alla på kaffe. För övrigt kan ni beställa frallor senast två dagar innan till en kostnad.

  • Fralla (ost och skinka) 30 kr
  • Baguette (ost och skinka) 35 kr

bussigare

Avresetider:

  • Sävsjö 7,00
  • Vetlanda 7.30
  • Ekenässjön 7,40
  • Nässjö 8,00
  • Eksjö 8,20
  • Aneby 8.50
  • Tranås 9,15

Vi reserverar oss för slutförsäljning.

Avbokningsskydd: 100:-/person