...lite bussigare
Barnarps Trafik
Mamma Mia-The Party

Mamma Mia-The Party

Avresedatum : 27 april, 2019
Pris per person: 2590:- inkl. Scandic Alvik, alternativ 2790:- Scandic Klara, i båda alternativen ingår bussresa, kaffe & kaka på ditvägen, hotell, biljett med 3-rätters middag och en sagolik låtskatt...

Nu är det dags att boka vårens resa till Mamma Mia-The Party

Bli en del av en helt ny upplevelse – En grekisk taverna – En medelhavsmeny – ABBAs låtar och en fest som aldrig vill ta slut

Mycket välkomna till Tyrol på Gröna Lund hälsar Björn Ulvaeus

Hans vision är att gäster, personal, musiker och artister tillsammans skapar festen i grekisk tavernamiljö från ön Skopelos där filmen Mamma Mia filmades, med olivträd, fontän och dofter från medelhavet.

Med hjälp av ABBA låtarna skriver de just den kvällens historia där och då.

Våren 2019 fortsätter MAMMA MIA – THE PARTY, för fjärde året, det här är ett experiment där vi vill förverkliga en vision av en kväll full med musik, god mat och dryck, dans och glädje. Om det blir som jag tänker mig , så ser jag inga gränser för vart det kan ta vägen. Festen kan bli hur stor som helst, och vi börjar på Djurgården i Stockholm, fortsätter Björn.

Vi har två alternativ på denna resa:

Alt. 1
Ni bor på Scandic Alvik där det ingår transporter mellan hotellet och stan.
Enkelrumstillägg 325:-

Alt. 2
Ni bor på mycket centrala Scandic Klara som ligger vid Hötorget. Vi hjälper er att checka in sedan är helgen eran. Vi kör er mellan hotellet och teatern t.o.r.
Enkelrumstillägg 530:-

Vi beräknar anlända till Stockholm runt 13,00 då vi åker till Scandic Klara, där det är avstigning för samtliga. Nu är det fri tid att upptäcka Stockholm.

Ni som bor på Scandic Klara sköter er själva fram till vi hämtar upp för teaterbesök kl. 19,30

Vid 15,30 åker vi mot Scandic Alvik. Där checkar vi in och har en stund ledigt innan vi 19,10 åker mot Tyrol på Djurgården via Scandic Klara. Vi ska vara på plats 20,00. Väl framme ska vi njuta av en 3-rätters medelhavsmeny under tiden som vi underhålls av underbara ABBA låtar.

Efter showens slut går bussen till respektive hotell för vidare nöje eller en god natts sömn.

Efter en god frukost på lördagen så åker vi in till Stockholm från Alvik vid 10.00. Där har vi avsläpp vid Scandic Klara med centrum på gångavstånd. Ni som bor på Klara checkat ut senast 12,00 och ställer era väskor i bagagerummet innan hemresa.

Vi börjar vår hemresa kl. 13.30 från Scandic Klara. Vi stannar för ett matstopp på hemvägen.

Vi tar upp resenärer på Höglandet enligt påstigningstider nedan. Vi stannar för ett fikastopp på vägen där vi bjuder alla på kaffe. För övrigt kan ni beställa mackor senast två dagar innan till en kostnad.

 • Fralla (ost och skinka) 35 kr
 • Baguette (ost och skinka) 40 kr

bussigare

Avresetider:

 • Sävsjö 7,00
 • Vetlanda 7.30
 • Ekenässjön 7,40
 • Nässjö 8,00
 • Eksjö 8,20
 • Aneby 8.50
 • Tranås 9,15
 • Mjölby 9,45
 • Linköping 10,00

Vi reserverar oss för slutförsäljning.

Avbokningsskydd: 100:-/person