...lite bussigare
Barnarps Trafik
Mia Skäringer-Avig Maria, Kinnarps Arena Jönköping

Mia Skäringer-Avig Maria, Kinnarps Arena Jönköping

Avresedatum : 8 november, 2019
Pris per person: 995:- inkl. bussresa, parkettbiljett och en Avig Maria...

Den under 2018 utsålda turnén ”Avig Maria – No more fucks to give” fortsätter hela 2019.
Turnén kommer till ej tidigare besökta städer; Jönköping, Eskilstuna, Helsingborg, Luleå, Örnsköldsvik, Östersund, Kristianstad, Lidköping, Sandviken och Leksand. Det blir även ett kärt återseende i Örebro, Malmö, Linköping, Halmstad, Stockholm, Karlstad och Göteborg under 2019.

– Ja, va ska jag säga. Jag är så lycklig att få säga allt jag säger i min föreställning under en hel turnésväng till. Jag väntade så länge på att kunna formulera mig och att hitta orden så det tåls verkligen att sägas igen och igen, hälsar Mia.

Mia beskriver föreställningen som ”En hyllning till kvinnan – den feminina energin. Att få vara allt. Ful, vacker, stark, svag, jag. Frigörelse. Berättelsen om mig”.

Mia Skäringer är skådespelare, manusförfattare och författare. Hon har gjort succé med tv-karaktärer som Gulletussan och Tabita i Mia och Klara och Anna i Solsidan. Med de tv-serierna var hon med om att vinna i kategorin “Årets humorprogram” på tv-galan Kristallen fyra år i rad.

Mia Skäringer har skrivit humorboken Ska vi skratta eller gråta? tillsammans med Klara Zimmergren och de båda böckerna Dyngkåt och hur helig som helst och Avig Maria som består av hennes egna krönikor och bloggtexter.

Under 2010 turnerade Mia landet runt med sin enormt populära show, Dyngkåt och hur helig som helst, som var lika personlig, ärlig och modig som hennes böcker. År 2015 var det dags igen, då med Avig Maria…och sångerna jag gråtit till, en föreställning som sågs av fler än 60.000 besökare och rosades i media.

Våren 2017 lanserades Skäringer & Mannheimer, en podcast Mia har tillsammans med komikern Anna Mannheimer och som blivit en av de mest populära i Sverige.

Våren 2019 återvänder Mia Skäringer till scenen igen då hon åker på turné med med föreställningen Avig Maria – No more fucks to give.

Vi tar resenärer på Höglandet enligt avresetider nedan, showen börjar vid 20,00 och håller på c:a 2,5 timme

Hemresa direkt efter showens slut

Avresetider:

  • Sävsjö 17,00
  • Vetlanda 17,30
  • Ekenässjön 17,40
  • Eksjö 18,00
  • Nässjö 18,20
  • Forserum 18,40

Vi reserverar oss för slutförsäljning.

Avbokningsskydd: 100:-/person