...lite bussigare
Barnarps Trafik
Minns du mig på Lisebergsteatern

Minns du mig på Lisebergsteatern

Avresedatum : 18 november, 2017
Pris per person: 1990:- för er som bor på Scandic Backadal, 2250:- för er som bor på Gothia Towers, i båda alternativen ingår bussresa, kaffa & kaka, hotell, biljett och härlig komik från vardagslivet...

En komedi med Annika Andersson och Thomas Petersson

Vad händer när barnen är utflugna, lägenheten är färdigrenoverad och bilen faktiskt går riktigt, riktigt bra? Föreställningen MINNS DU MIG? är en komedi som handlar om just det, om kärlek för evigt/givet.

På Lisebergsteaterns scen i höst kommer äntligen Annika Andersson och Thomas Petersson mötas igen i en fantasifull komedi vars skrattframkallande repliker är som om de vore specialskrivna för dessa två komiska mästare. Med sig har de Robin Stegmar och Joanna Eriksson, känd från bl a humorprogrammet Partaj. Det blir en kväll fylld av glädje, kärlek och mängder utav skratt! Välkomna till en uppfriskande rolig höst på Lisebergsteatern med ”Minns du mig” – Komedin som inte blundar för hur viktigt det är att öppna ögonen och se den som sitter precis bredvid.

Vi har två alternativ på denna resa:

Alternativ 1

Ni bor på Scandic Backadal, vi sköter transporter mellan hotellet och stan.

Enkelrumstillägg: 560:-

Alternativ 2

Ni bor på Gothia Towers, vi hjälper er att checka in, sen är helgen er.

Enkelrumstillägg: 720:-

Vi beräknar att vara framme i Göteborg vid 12.30 och då det är avstigning för samtliga vid Gothia Towers där vi försöker vi checka in direkt, för de som bor där. Går inte det så ställer vi väskorna i bagagerum, och man checkar in på egen hand under eftermiddagen. Normal incheckning är 15,00.

Nu passar det perfekt att ta en fika eller lunch i underbara Göteborg, eller gå på Lisebergs julmarknad som ligger precis vid hotellet.

Vid 15,00 kör vi till Scandic Backadal, för att checka in och ha en stunds vila, för att vid 18,30 åka till Lisebergsteatern via Gothia Towers. Föreställningen börjar 19,30 och håller på c:a 2 timmar inkl. paus.

Efter föreställningen kör vi tillbaks till respektive hotell, för de som inte vill stanna kvar på stan.

Söndagen bjuder på en härlig frukost i lugn och ro, och vid 10,00 så kör bussen in igen till centrum från Backadal. Ni som bor på Gothia äter er frukost, checkar ut senast 12,00 och ställer väskorna i bagagerummet. Efter det är det fri tid som lämpligen används till shopping i butikerna runt omkring, ta en promenad till Nordstan, besöka Lisebergs julmarknad som öppnar vid 13,00, eller bara flanera runt och ta en fika.

Vid 15,00 går bussen hemåt från Gothia Towers, vi kör direkt utan stopp

Vi tar upp resenärer på Höglandet/Jönköping enligt påstigningstider nedan. Vi stannar för ett fikastopp på vägen där vi bjuder alla på kaffe och kaka. För övrigt kan ni beställa frallor/baguetter senast två dagar innan till en kostnad.

  • Fralla (ost och skinka) 30 :-
  • Baguette (ost och skinka) 35:-

Påstigningstider:

  • Sävsjö Busstation 08,00
  • Vetlanda Station 08,30
  • Ekenässjön Konsum 08,40
  • Eksjö Station 09,00
  • Nässjö S:a torget 09,20
  • Forserum Station 09,40
  • Huskvarna Biblioteket 10,00
  • Jönköping Bussgodset 10,15

Vi reserverar oss för slutförsäljning

Avbeställningsskydd: 100:-/person