...lite bussigare
Barnarps Trafik
Ola Salo-Rockshow

Ola Salo-Rockshow

Avresedatum : 13 april, 2019
Pris per person: 2390:- inkl. bussresa, kaffe & kaka, hotell, show med 2-rätters middag och en rockshow extravaganza.

Ola Salo intar Rondo våren 2019 med showen – It takes a fool to remain sane, a rockshow extravaganza – featuring the songs of the Ark.

Det finns rockstjärnor, det finns popstjärnor och så finns det Ola Salo. Mannen med den gudabenådade rösten som bröt ny mark i hur svensk populärmusik kan låta, se ut och framföras med sitt ikoniska The Ark.
Plötsligt stod han där i all sin prakt mitt i bland oss. Denna flamboyanta, spensliga prästson från Rottne som ville frälsa massorna från scenkanten med sina melodiska budskap om rätten att få vara sig själv. En scendomptör som inte setts maken till sedan Freddie Mercurys och David Bowies glansdagar.
Nu är han äntligen aktuell med sin första egna show. Du bjuds på en Ola Salo upphöjt till 1000 och de odödliga hits han skrev under tiden med The Ark.
Så skruva upp förväntningarna på max och räkna med ett stycke rockpoesi av finaste sort! Men framförallt, ställ in dig på en extravagant helkväll med landets mest karismatiska liveartist!

Regi: Edward af Sillén. Manus: Henrik Schyffert.
Text & Musik: Ola Salo. Kreativ producent: Mikael Gordon Solfors. Exekutiva producenter: 2Entertain & Live Nation.

Vi beräknar att vara framme i Göteborg vid 12.30 då vi åker direkt till Rondo, där vi ska vara senast 13,00 för matiné showen. Den börjar 15,00, innan dess ska vi äta en 2-rätters middag på Rondo, vid bord framför scenen, där vi sen sitter kvar för att se showen. Efter åker vi till hotell Scandic Europa vid Nordstan och checkar in, sen har man kvällen fri för egna nöjen.

Söndagen bjuder på en härlig frukost i lugn och ro, och senast 12,00 så checkar man ut och ställer väskorna i bagagerummet, och efter det är det fri tid som lämpligen används till shopping i Nordstan eller butikerna runt omkring, eller bara flanera runt och ta en fika.

Vid 13,30 går bussen hemåt från hotellet, vi kör direkt utan stopp

Vi tar upp resenärer på Höglandet/Jönköping enligt påstigningstider nedan. Vi stannar för ett fikastopp på vägen där vi bjuder alla på kaffe och kaka. För övrigt kan ni beställa frallor/baguetter senast två dagar innan till en kostnad.

  • Fralla (ost och skinka) 35 :-
  • Baguette (ost och skinka) 40:-

Påstigningstider:

  • Sävsjö Busstation 08,00
  • Vetlanda Station 08,30
  • Ekenässjön Konsum 08,40
  • Eksjö Station 09,00
  • Nässjö S:a torget 09,20
  • Forserum Station 09,40
  • Huskvarna Biblioteket 10,00
  • Jönköping Bussgodset 10,15

Vi reserverar oss för slutförsäljning

Avbeställningsskydd: 100:-/person

Enkelrumstillägg: 470:-