...lite bussigare
Barnarps Trafik
Peter Jöback-Med hjärtat som insats över Jönköping

Peter Jöback-Med hjärtat som insats över Jönköping

Avresedatum : 3 november, 2018
Pris per person: 2250:- inkl. bussresa, kaffe & kaka, hotell och biljett, middag för er som väljer Scandic Alvik, och en helt ny Arenaupplevelse som kallas Popteater...

Peter Jöback, en av våra absolut mest framgångsrika artister, kommer i höst för första gången på 20 år att bjuda in publiken till sin största egna show hittills.

Peter och hans kreativa team har skapat ett eget universum där underhållningen utspelar sig som en del i en helt ny arenaupplevelse. Vi kallar det ”POPTEATER”

Följ med på en spektakulär, färgstark, dramatisk och musikalisk resa genom hans olika livsstadier via världsstäder som dekadenta Berlin, romantiska Paris, magiska New York, syndiga London och inte minst lyxiga Las Vegas. Här får vi följa artisten, croonern, musikalstjärnan och popsångaren genom framgångar, motgångar, kärlek och hjärtesorg. En musikalisk upplevelse berättad med filmens språk och scenens uttryck. Vad är dröm och vad är verklighet?

Showen är en hyllning till svunna epoker och nutiden, brustna hjärtan och passionen till scenen och showbiz. En musikalisk resa och fest som spänner från det poetiska till det storslagna med det bästa från Peters fantastiska repertoar.

I showen kommer vi att få uppleva Peters egna handplockade ensemble och orkester. Alla är en del av resan, allt i regi av Sveriges showman Hans Marklund.

Vi har två alternativ på denna resa:

Alt. 1
Ni bor på Scandic Alvik där det ingår middag och transporter mellan hotellet och stan.
Enkelrumstillägg 325:-

Alt. 2
Ni bor på Scandic Klara som ligger mycket centralt vid Drottninggatan. Vi hjälper er att checka in sedan är helgen eran. Vi kör er mellan hotellet och teatern t.o.r.
Enkelrumstillägg 530:-

Vi beräknar anlända till Stockholm runt 13,00 då vi åker till Scandic Klara, där det är avstigning för samtliga. Nu är det fri tid att upptäcka Stockholm.

Ni som bor på Scandic Klara sköter er själva fram till vi hämtar upp för teaterbesök kl. 20,20

Vid 15.30 åker vi mot Scandic Alvik. Där checkar vi in och har en stund ledigt innan middagen som serveras kl. 17,00. Vid 20,00 kör vi mot teatern, som är Cirkus på Kungliga Djurgården, via Scandic Klara. Föreställningen börjar kl. 21,00

Efter showens slut går bussen till respektive hotell för vidare nöje eller en god natts sömn.

Efter en god frukost på söndagen så åker vi in till Stockholm från Alvik vid 10.00. Där har vi avsläpp vid Scandic Klara med centrum och Drottninggatan på gångavstånd.

Ni som bor på Scandic Klara checkar ut senast 12,00, sedan ställer ni väskorna i bagagerummet innan hemresan.

Vi börjar vår hemresa kl. 13.30 från Scandic Klara. Vi stannar för ett matstopp på hemvägen.

Vi tar upp resenärer på Höglandet enligt påstigningstider nedan. Vi stannar för ett fikastopp på vägen där vi bjuder alla på kaffe. För övrigt kan ni beställa frallor senast två dagar innan till en kostnad.

 • Fralla (ost och skinka) 30 kr
 • Baguette (ost och skinka) 35 kr

bussigare

Avresetider:

 • Sävsjö 06,50
 • Vetlanda 07,10
 • Ekenässjön 07,20
 • Eksjö Station 7,40
 • Nässjö Södra torget 8,00
 • Jönköping Bussgodset 8,30
 • Huskvarna Biblioteket 8,45
 • Gränna Statoil 9,05
 • Mjölby 9,45

Vi reserverar oss för slutförsäljning

Avbokningsskydd: 100:-/person