...lite bussigare
Barnarps Trafik
Pistvakt-Göteborgs enda afterski

Pistvakt-Göteborgs enda afterski

Avresedatum : 18 november, 2017
Pris per person: 2390:- för er som bor på Scandic Backadal, 2690:- för er som bor på Gothia Towers, i båda alternativen ingår bussresa, kaffa & kaka, hotell, showbiljett med 3-rätters middag och en show med Sveriges roligaste pistvakter...

Den kultförklarad teve-serie förvandlas nu till Göteborgs enda afterski. De tre bröderna Marklund; Sven-E, Jan-E och Olle är tillbaka med Pistvakt. Varning utfärdas för att du börjar prata norrländska eller börjar spela luftgitarr till ”Snörök på fjälle” Den här kvällarna kan sluta hur som helst.

Bröderna Marklund spelas av tre av Sveriges mest hyllade skådespelare Lennart Jähkel, Tomas Norström och Jakob Nordensson. Du har säkert sett dem i en rad hyllade filmer. Pistvakt är deras andningshål och idag en av de mest nedladdade serierna på SVT och Spotify. Missa inte det här sällsynta och kanske sista tillfället när sönerna till den sedan länge försvunne diplompistvakten Stor-Erik äntligen lämnar sin lilla hemby Svartlien, den mörkast pistade björnhålan och köldhålet i Norden.

Välkommen till Göteborgs enda afterski!

Vi har två alternativ på denna resa:

Alternativ 1

Ni bor på Scandic Backadal, vi sköter transporter mellan hotellet och stan.

Enkelrumstillägg: 560:-

Alternativ 2

Ni bor på Gothia Towers, vi hjälper er att checka in, sen är helgen er.

Enkelrumstillägg: 720:-

Vi beräknar att vara framme i Göteborg vid 12.30 och då det är avstigning för samtliga vid Gothia Towers där vi försöker vi checka in direkt, för de som bor där. Går inte det så ställer vi väskorna i bagagerum, och man checkar in på egen hand under eftermiddagen. Normal incheckning är 15,00.

Nu passar det perfekt att ta en fika eller lunch i underbara Göteborg, eller gå på Lisebergs julmarknad som ligger precis vid hotellet.

Vid 15,00 kör vi till Scandic Backadal, för att checka in och ha en stunds vila, för att vid 17,30 åka till Kajskul 8 via Gothia Towers. Föreställningen börjar 21,30 men innan dess ska vi njuta av en 3-rättersmiddag.

Efter föreställningen kör vi tillbaks till respektive hotell, för de som inte vill stanna kvar på stan.

Söndagen bjuder på en härlig frukost i lugn och ro, och vid 10,00 så kör bussen in igen till centrum från Backadal. Ni som bor på Gothia äter er frukost, checkar ut senast 12,00 och ställer väskorna i bagagerummet. Efter det är det fri tid som lämpligen används till shopping i butikerna runt omkring, ta en promenad till Nordstan, besöka Lisebergs julmarknad som öppnar vid 13,00, eller bara flanera runt och ta en fika.

Vid 15,00 går bussen hemåt från Gothia Towers, vi kör direkt utan stopp

Vi tar upp resenärer på Höglandet/Jönköping enligt påstigningstider nedan. Vi stannar för ett fikastopp på vägen där vi bjuder alla på kaffe och kaka. För övrigt kan ni beställa frallor/baguetter senast två dagar innan till en kostnad.

  • Fralla (ost och skinka) 30 :-
  • Baguette (ost och skinka) 35:-

Påstigningstider:

  • Sävsjö Busstation 08,00
  • Vetlanda Station 08,30
  • Ekenässjön Konsum 08,40
  • Eksjö Station 09,00
  • Nässjö S:a torget 09,20
  • Forserum Station 09,40
  • Huskvarna Biblioteket 10,00
  • Jönköping Bussgodset 10,15

Vi reserverar oss för slutförsäljning

Avbeställningsskydd: 100:-/person