...lite bussigare
Barnarps Trafik
Plura-En man av hjärtat över Jönköping

Plura-En man av hjärtat över Jönköping

Avresedatum : 11 november, 2017
Pris per person: 2090:- inkl. bussresa, kaffe & kaka, hotell, middag till er som väljer Scandic Alvik, biljett och ett möte med en man av hjärtat...

Plura – En man av hjärtat

I höst flyttar Plura in på Scalateatern i Stockholm tillsammans med det nya band han turnerat med under våren! ”En man av hjärtat” är en två och en halv timmar lång föreställning uppdelad i två set. Det blir massor av musik i form av Pluras egna favoriter från hans stora låtskatt men även nyskrivet material samt mellansnack med personliga, ingående och, hittills hemliga, berättelser kring låtarna.

Manuset skrivs av Plura och för regi står Hugo Hansén (Hedwig and the Angry Inch, Cabaret, Lars Noréns Natten är dagens mor). Bandet består av Axel Jonsson Stridbeck (kapellmästare, elgitarr, körsång), Freja Drakenberg (slagverk, akustisk gitarr, körsång), Marcus Arborelius (klaviatur, körsång), Zackarias Ekelund (trummor, körsång) och Jonatan Lundin (bas, körsång).

Vi har två alternativ på denna resa:

Alt. 1
Ni bor på Scandic Alvik där det ingår transporter mellan hotellet och stan.
Enkelrumstillägg 325:-

Alt. 2
Ni bor på nyrenoverade Downtown Camper by Scandic (g:a Sergel Plaza), precis vid Sergels torg. Vi hjälper er att checka in sedan är helgen eran. Vi kör er mellan hotellet och teatern t.o.r.
Enkelrumstillägg 520:-

Vi beräknar anlända till Stockholm runt 13,00 då vi åker till Scandic Camper, där det är avstigning för samtliga. Nu är det fri tid att upptäcka Stockholm.

Vid 15,30 åker vi mot Scandic Alvik. Där checkar vi in och har en stund ledigt innan vi 16,45 ska äta en gemensam middag på hotellet. Vid 18,15 åker vi mot Scalateatern via Scandic Camper. Föreställningen börjar vid 19,00.

Efter en god frukost på söndagen så åker vi in till Stockholm från Alvik vid 10,00, med stopp vi Scandic Camper nära centrum och Drottninggatan. Ni som bor centralt checkar ut senast 12,00 och ställer era väskor i bagagerummet innan hemresan.

Vi börjar vår hemresa kl. 13,30 från Camper. Vi stannar för ett matstopp på hemvägen.

Vi tar upp resenärer på Höglandet/Jönköping enligt påstigningstider nedan. Vi stannar för ett fikastopp på vägen där vi bjuder alla på kaffe. För övrigt kan ni beställa frallor senast två dagar innan till en kostnad.

  • Fralla (ost och skinka) 30 kr
  • Baguette (ost och skinka) 35 kr

bussigare

Avresetider:

  • Eksjö Station 7,40
  • Nässjö Södra torget 8,00
  • Jönköping Bussgodset 8,30
  • Huskvarna Biblioteket 8,45
  • Gränna Statoil 9,05
  • Mjölby 9,45

Vi reserverar oss för slutförsäljning

Avbokningsskydd: 100:-/person