...lite bussigare
Barnarps Trafik
Rolandz på Rondo med Robert Gustafsson

Rolandz på Rondo med Robert Gustafsson

Avresedatum : 17 november, 2018
Pris per person: 2980:- med boende på Gothia Towers, inkl. bussresa, kaffe & kaka, hotell, show med 3-rätters middag och mycket "fuldans"...

Jajamen, JoRo Buss och Barnarps Trafik kör till Rolandz på Rondo…

ROLANDZ PÅ RONDO med Robert Gustafsson – en av våra främsta komiker och skådespelare – är tillbaka med krogshowen Rolandz på Rondo med premiär i september. Det blir festligt, folkligt och fuldans, så klart.
Roberts kult-band ROLANDZ från Melodifestivalen – tar oss med på en resa till folkparken med både fox, bugg och raggarrock samt skrålande allsång. Dessutom dyker flera av Roberts omåttligt populära gubbar upp och underhåller med färskt efterlängtat material. För vem kan undgå att älska Roland Järverup, den sympatiske värmlänningen som vi träffade för första gången i ”Torsk på Tallin”. Eller den fryntliga och eldiga Greger Hawkwind, brandchefen med sin kilt, sina pumps och sin pipa. Och bli inte förvånad om även ur-göteborgaren Wejron i Ottan, kliver fram med knuten näve och termos och uppmanar till kamp. Eller varför inte speedwaylegendaren Tony Rickardsson som inte alls är bitter utan gasar fram sina sanningar och får oss att kikna av skratt.

Ni bor på Gothia Towers som ligger mycket centralt vid Liseberg. Vi hjälper er att checka in sedan är helgen eran. Ni tar er själva till Rondo som ligger på andra sidan gatan.
Enkelrumstillägg 820:-

Vi beräknar att vara framme i Göteborg vid 12.30 och då försöker vi checka in direkt på vårt hotell som är Gothia Towers mittemot Rondo. Går inte det, så ställer vi väskorna i bagagerummet och man checkar in själv under eftermiddagen. Normal incheckning är 15,00.

Nu passar det perfekt att ta en fika eller lunch i underbara Göteborg.

Ni som bor på Gothia möter vi upp 17,50, och  följer över gatan till Rondo för showen som börjar 21,00, innan dess ska vi avnjuta en 3-rätters showmeny på Rondo , för att sedan få uppleva Rolandz live på scen.

Efter föreställningen tar sig själva tillbaka till hotellet.

Söndagen bjuder på en härlig frukost i lugn och ro och ni checkar senast 12,00 och ställer väskorna i bagagerummet, och efter det är det fri tid som lämpligen används till shopping i Nordstan eller butikerna runt omkring, eller bara flanera runt och ta en fika. Ett tips är att besöka Lisebergs Julmarknad som öppnar vid 13,00.

Vid 15,00 från Gothia, vi kör direkt hem utan stopp.

Vi tar upp resenärer på Höglandet/Jönköping enligt påstigningstider nedan. Vi stannar för ett fikastopp på vägen där vi bjuder alla på kaffe och kaka. För övrigt kan ni beställa frallor/baguetter senast två dagar innan till en kostnad.

  • Fralla (ost och skinka) 30 :-
  • Baguette (ost och skinka) 35:-

Påstigningstider:

  • Sävsjö Busstation 08,00
  • Vetlanda Station 08,30
  • Ekenässjön Konsum 08,40
  • Eksjö Station 09,00
  • Nässjö S:a torget 09,20
  • Forserum Station 09,40
  • Huskvarna Biblioteket 10,00
  • Jönköping Bussgodset 10,15

Vi reserverar oss för slutförsäljning

Avbeställningsskydd: 100:-/person