...lite bussigare
Barnarps Trafik
Sanna Nielsen-Mitt Sanna jag

Sanna Nielsen-Mitt Sanna jag

Avresedatum : 2 februari, 2019
Pris per person: 2250:- för er som väljer Scandic Alvik, alt. 2390:- för er som väljer Scandic Grand Central, i båda alternativen ingår bussresa, kaffe & kaka, hotell, biljett med 2-rätters middag och en Sanna show deluxe...

– Sanna Nielsen på Hamburger Börs 2019

Äntligen får Sanna Nielsen göra sin alldeles egna show – ”Mitt Sanna jag”. Det blir en kväll med internationella influenser och mängder med hits av Sanna musikaliska förebilder, så som Fleetwood Mac, Dionne Warwick, Michael Jackson, Crosby Stills Nash & Young, Gladys Knight, Celine Dion, Diana Ross, Bee Gees och många fler.

Men naturligtvis kommer även Sannas största hits och hennes egen historia att fläta samman din upplevelse på Hamburger Börs. Det blir en show och kväll med fest och glädje men även en historia om utanförskap, kamp, ärlighet och massor av kärlek till musiken. Kort och gott en Sanna i en sprudlande innehållsrik show deluxe. Tillsammans med en stor ensemble och några av Sverige främsta musiker, och med stor öppen famn och hjärta, bjuder Nielsen in dig till sitt SANNA jag.

Vi garanterar dig musik och arrangemang och en och annan överraskning som får dig att svepas med i dans, sång och glädje. Allt paketerat, designat och presenterat i en show deluxe av några av Sveriges främsta showmakare.

Vi har 2 alternativ på denna resa:

Alt. 1
Ni bor på Scandic Alvik där det ingår middag och transporter mellan hotellet och stan.
Enkelrumstillägg 325:-

Alt. 2
Ni bor på Scandic Grand Central, mittemot Oscarsteatern. Vi hjälper er att checka in sedan är helgen eran.
Enkelrumstillägg 480:-

Vi beräknar anlända till Stockholm runt 13,00 då vi åker direkt till Scandic Grand central, som ligger mycket centralt, där det är avstigning för samtliga. Nu är det fri tid att upptäcka Stockholm.

Ni som bor på Grand Central sköter er själva tills vi hämtar 17,45 inför showen som börjar vid 21,00, innan dess ska vi äta en 2-rätters show-meny på Hamburger Börs.

Vid 15.00 åker vi mot Scandic Alvik. Där checkar vi in och har en stund ledigt innan vi vid 17,30 åker mot Hamburger Börs via Scandic Grand Central

Efter showen kör bussen tillbaka till hotellet igen.

Efter en god frukost på söndagen så åker vi in till Stockholm vid 10.00. Där har vi avsläpp vid Grand central med centrum på gångavstånd.

Vi börjar vår hemresa kl. 13,30 från Grand Central. Vi stannar för ett matstopp på hemvägen.

Vi tar upp resenärer på Höglandet enligt påstigningstider nedan. Vi stannar för ett fikastopp på vägen där vi bjuder alla på kaffe. För övrigt kan ni beställa frallor senast fem dagar innan till en kostnad.

 • Fralla (ost och skinka) 35 kr
 • Baguette (ost och skinka) 40 kr

bussigare

Avresetider:

 • Sävsjö 7,00
 • Vetlanda 7.30
 • Ekenässjön 07,40
 • Nässjö 8,00
 • Eksjö 8,20
 • Aneby 8.50
 • Tranås 9,15
 • Mjölby 9,45
 • Linköping 10,00

Vi reserverar oss för slutförsäljning.

Avbokningsskydd: 100:-/person