...lite bussigare
Barnarps Trafik
The Book of Mormon över Jönköping

The Book of Mormon över Jönköping

Avresedatum : 3 mars, 2018
Pris per person: 2090:- för er som väljer Scandic Klara, 2190:- för er som väljer Scandic Alvik, det ingår bussresa, kaffe & kaka, hotell och biljett, middag för er som väljer Scandic Alvik, och en något skruvad musikal...

THE BOOK OF MORMON – MUSIKALEN

I The Book of Mormon får vi följa två unga missionärer som av sin kyrka sänts till norra Uganda för att sprida budskapet om den tredje, kanske något mindre kända, delen av Bibeln – Mormons bok.

Den entusiastiske missionären Kevin Price är en stilig helylle amerikan med stark religiös övertygelse. Hans följeslagare Arnold Cunningham är en socialt missanpassad men välmenande nörd, vars ovana att ljuga skapar oönskade och besvärliga situationer för dem båda.

Omgivna av svält, våld, aids och malariamyggor inser de snabbt att deras träning inför resan inte alls speglar den verklighet de nu står inför. Vägen till frälsning via deras amerikanske profet och mormonismen är inte det minsta tilltalande för de tvivlande, nedbrutna byborna. Det krävs helt enkelt ett mirakel för att deras mission ska lyckas. Men mirakel har ju hänt förr… eller?

The Book of Mormon belönades med 9 Tonystatyetter inklusive den för ”Bästa musikal” för Broadwayproduktionen.

The Book of Mormon har hittills bara spelats på engelska. Sverige är första landet som fått förtroendet att göra en uppsättning på ett annat språk.

Vi har två alternativ på denna resa:

Alt. 1
Ni bor på Scandic Alvik där det ingår middag och transporter mellan hotellet och stan.
Enkelrumstillägg 325:-

Alt. 2
Ni bor på Scandic Klara, nära Hötorget och Drottninggatan. Vi hjälper er att checka in sedan är helgen eran. Vi kör er mellan hotellet och teatern t.o.r.
Enkelrumstillägg 400:-

Vi beräknar anlända till Stockholm runt 13,00 då vi åker till Klara där det är avstigning för samtliga. Nu är det fri tid att upptäcka Stockholm.

Ni som bor på Klara sköter er själva fram till vi hämtar upp för teaterbesök kl. 18,50

Vid 15.00 åker vi mot Scandic Alvik. Där checkar vi in och har en stund ledigt innan middagen som serveras kl. 17,00. Vid 18,30 kör vi mot teatern, som är Chinateatern, via Klara. Föreställningen börjar kl. 19,30

Efter showens slut går bussen till respektive hotell för vidare nöje eller en god natts sömn.

Efter en god frukost på söndagen så åker vi in till Stockholm vid 10.00. Där har vi avsläpp vid Klara med centrum och gamla stan på gångavstånd.

Vi börjar vår hemresa kl. 13,30 från Klara.  Vi stannar för ett matstopp på hemvägen.

Vi tar upp resenärer på Höglandet/Jönköping enligt påstigningstider nedan. Vi stannar för ett fikastopp på vägen där vi bjuder alla på kaffe. För övrigt kan ni beställa frallor senast två dagar innan till en kostnad.

  • Fralla (ost och skinka) 30 kr
  • Baguette (ost och skinka) 35 kr

bussigare

Avresetider:

  • Eksjö 07,40
  • Nässjö 08,00
  • Jönköping 8,30
  • Huskvarna 8,45
  • Gränna 9,05
  • Mjölby 9,45

Vi reserverar oss för slutförsäljning.

Avbokningsskydd: 100:-/person