...lite bussigare
Barnarps Trafik
Tomas Ledin-Skarpt Läge över Jönköping

Tomas Ledin-Skarpt Läge över Jönköping

Avresedatum : 18 november, 2017
Pris per person: 2550:- på Scandic Alvik, 2790:- på Clarion Sign, i båda alternativen ingår bussresa, kaffe & kaka på ditvägen, hotell, biljett med 2-rätters middag med bästa parkettplatser och en musikalisk käftsmäll...

Denna resa körs Eksjö-Nässjö-Jönköping-Gränna-Mjölby

Vilken nyhet, Tomas Ledin kör en krogshow igen. Häng med oss på JoRo Buss och Barnarps Trafik för att uppleva en underbar kväll med Sveriges rock-kung

Han är tillbaka! En av Sveriges mest älskade artister intar återigen scenen med en nyskapad musikalisk käftsmäll till show. En lika klassisk som modern upplevelse, där Tomas alla odödliga hits står i centrum. Räkna med en spektakulär show i högt tempo och med glimten i ögat. Med en artist vassare och mer laddad än någonsin. Fly vardagen och låt Tomas tillsammans med sina makalösa musiker få er att dansande lätta från stolarna. Föreställningen har premiär på Cirkus i Stockholm den 15 september 2017. Missa inte höstens musikaliska lyckopiller!

Vi har två alternativ på denna resa:

Alt. 1
Ni bor på Scandic Alvik där det ingår transporter mellan hotellet och stan.
Enkelrumstillägg 325:-

Alt. 2
Ni bor på centrala Clarion Sign vid Norra Bantorget. Vi hjälper er att checka in sedan är helgen eran. Vi kör er mellan hotellet och teatern t.o.r.
Enkelrumstillägg 570:-

Vi beräknar anlända till Stockholm runt 13,00 då vi åker till Clarion Sign, där det är avstigning för samtliga. Nu är det fri tid att upptäcka Stockholm.

Ni som bor på Sign sköter er själva fram till vi hämtar upp för teaterbesök kl. 17,40

Vid 15.00 åker vi mot Scandic Alvik. Där checkar vi in och har en stund ledigt innan vi vid 17,20 kör mot teatern, som är anrika Cirkus på Djurgården, via Clarion Sign för showen som börjar vid 21,00. Innan det ska vi avnjuta en 2-rätters meny med bästa parkettplatser.

Efter showens slut går bussen till respektive hotell för vidare nöje eller en god natts sömn.

Efter en god frukost på söndagen så åker vi in till Stockholm vid 10.00. Där har vi avsläpp vid Sign med centrum och Drottninggatan på gångavstånd.

Vi börjar vår hemresa kl. 13,30 från Clarion Sign. Vi stannar för ett matstopp på hemvägen.

Vi tar upp resenärer på Höglandet/Jönköping enligt påstigningstider nedan. Vi stannar för ett fikastopp på vägen där vi bjuder alla på kaffe. För övrigt kan ni beställa frallor senast två dagar innan till en kostnad.

  • Fralla (ost och skinka) 30 kr
  • Baguette (ost och skinka) 35 kr

bussigare

Avresetider:

  • Eksjö Station 07,40
  • Nässjö Södra torget 8,00
  • Jönköping Bussgods 08,30
  • Huskvarna Biblioteket 08,45
  • Gränna Statoil 09,05
  • Mjölby Mc Donald 09,45

Vi reserverar oss för slutförsäljning.

Avbokningsskydd 100:-/person