...lite bussigare
Barnarps Trafik
Tomas Ledin – Skarpt Läge

Tomas Ledin – Skarpt Läge

Avresedatum : 29 september, 2017
Pris per person: 2190:- inkl. bussresa, kaffe & kaka på ditvägen, middag för er som väljer Scandic Alvik, biljett och en musikalisk käftsmäll...

Resan körs fredag-lördag med showen på fredagskvällen.

Vilken nyhet, Tomas Ledin kör en Show på Cirkus igen. Häng med oss på JoRo Buss för att uppleva en underbar kväll med Sveriges rock-kung

Han är tillbaka! En av Sveriges mest älskade artister intar återigen scenen med en nyskapad musikalisk käftsmäll till show. En lika klassisk som modern upplevelse, där Tomas alla odödliga hits står i centrum. Räkna med en spektakulär show i högt tempo och med glimten i ögat. Med en artist vassare och mer laddad än någonsin. Fly vardagen och låt Tomas tillsammans med sina makalösa musiker få er att dansande lätta från stolarna. Missa inte höstens musikaliska lyckopiller!

Vi har två alternativ på denna resa:

Alt. 1
Ni bor på Scandic Alvik där det ingår transporter mellan hotellet och stan.
Enkelrumstillägg 325:-

Alt. 2
Ni bor på nybyggda och mycket centrala Downtown Camper by Scandic (g:a Sergel Plaza) som ligger vid Sergels torg. Vi hjälper er att checka in sedan är helgen eran. Vi kör er mellan hotellet och teatern t.o.r.
Enkelrumstillägg 520:-

Vi beräknar anlända till Stockholm runt 13,00 då vi åker till Scandic Camper, där det är avstigning för samtliga. Nu är det fri tid att upptäcka Stockholm.

Ni som bor på Scandic Camper sköter er själva fram till 20,00 då vi hämtar upp er för showen.

Vid 16.00 åker vi mot Scandic Alvik. Där checkar vi in och har en stund ledigt innan middagen som serveras kl. 17,00. Vid 19,40 kör vi mot teatern, som är anrika Cirkus på Djurgården, via Scandic Park. Föreställningen börjar kl. 21,00

Efter showens slut går bussen till respektive hotell för vidare nöje eller en god natts sömn.

Efter en god frukost på söndagen så åker vi in till Stockholm vid 10.00. Där har vi avsläpp vid Scandic Camper med centrum och Drottninggatan på gångavstånd.

Vi börjar vår hemresa kl. 13,30 från Scandic Camper. Vi stannar för ett matstopp på hemvägen.

Vi tar upp resenärer på Höglandet enligt påstigningstider nedan. Vi stannar för ett fikastopp på vägen där vi bjuder alla på kaffe. För övrigt kan ni beställa frallor senast två dagar innan till en kostnad.

  • Fralla (ost och skinka) 30 kr
  • Baguette (ost och skinka) 35 kr

bussigare

Avresetider:

  • Sävsjö 7,00
  • Vetlanda 7.30
  • Nässjö 8,00
  • Eksjö 8,20
  • Aneby 8.50
  • Tranås 9,15

Vi reserverar oss för slutförsäljning.

Avbokningsskydd: 100:-/person