...lite bussigare
Barnarps Trafik
Tomterock på Trädgår´n

Tomterock på Trädgår´n

Avresedatum : 1 december, 2018
Pris per person: 2790:- inkl. bussresa, kaffe & kaka på ditvägen, hotell GothiaTowers, show med julbord och en helkväll med tomterock på Trädgår´n...

Årets julshow på Trädgår’n i år är TOMTEROCK!
– Göteborgs galnaste och ösigaste helkväll!

Tomtefar själv Björn Kjellman tar hjälp av sina nissar Andreas Johnson, Velvet, Jennifer Brown och Black Ingvars för att ge oss en svängig, skrattande och sjungande helkväll. En ösigare julshow har aldrig visats i Göteborg. Släpp fram din inre tomte och upplev julen på riktigt. Trädgår’ns nissar har fejat, donat, pyntat, syltat, gravat, dukat, putsat och eldat för att förbereda årets bästa julbord.

Kvällen slutar i ett stort tomtedisco på Göteborgs hetaste dansgolv. Let’s Tomterock!

Vi beräknar att vara framme i Göteborg vid 12.30 och då det är avstigning för samtliga vid Gothia Towers där vi försöker vi checka in direkt, för de som bor där. Går inte det så ställer vi väskorna i bagagerum, och man checkar in på egen hand under eftermiddagen. Normal incheckning är 15,00.

Nu passar det perfekt att ta en fika eller lunch i underbara Göteborg, eller gå på Lisebergs julmarknad som ligger precis vid hotellet.

Vid 18,15 kör vi från hotellet till Trädgår´n, där insläpp är vid 18,30, där vi ska avnjuta ett julbord innan showen börjar.

Efter showen hämtar vi er och kör tillbaka till hotellet, för de som inte vill vara kvar.

Söndagen bjuder på en härlig frukost i lugn och ro, sen checkar man ut senast 12,00 och ställer väskorna i bagagerummet. Efter det är det fri tid som lämpligen används till shopping i butikerna runt omkring, ta en promenad till Nordstan, besöka Lisebergs julmarknad som öppnar vid 13,00, eller bara flanera runt och ta en fika.

Vid 15,00 går bussen hemåt från Gothia Towers, vi kör direkt utan stopp

Vi tar upp resenärer på Höglandet/Jönköping enligt påstigningstider nedan. Vi stannar för ett fikastopp på vägen där vi bjuder alla på kaffe och kaka. För övrigt kan ni beställa frallor/baguetter senast två dagar innan till en kostnad.

  • Fralla (ost och skinka) 30 :-
  • Baguette (ost och skinka) 35:-

Påstigningstider:

  • Sävsjö Busstation 08,00
  • Vetlanda Station 08,30
  • Ekenässjön Konsum 08,40
  • Eksjö Station 09,00
  • Nässjö S:a torget 09,20
  • Forserum Station 09,40
  • Huskvarna Biblioteket 10,00
  • Jönköping Bussgodset 10,15

Vi reserverar oss för slutförsäljning

Avbeställningsskydd: 100:-/person