Alcazar-Mission Completed

Alcazar-Mission Completed
Avresedatum : 15 december, 2018
Pris per person: 2550:- för er som bor på Scandic Backadal, 2790:- för er som bor på Scandic Europa, i båda alternativen ingår bussresa, kaffa & kaka, hotell, showbiljett med 2-rätters middag i Dinners Club

ALCAZAR – 20 YEARS OF DISCO – MISSION COMPLETED

I 20 år har dessa discostjärnor spridit sin kärlek till det svenska folket och resten av världen. Och efter miljontals sålda singlar, fantastiska radiohits, fyra studioalbum och åtskilliga hitsamlingar meddelar Alcazar nu att 2018 blir deras sista år tillsammans.

Det är med tårar vi säger farväl till Tess, Andreas och Lina, men vi har också blivit lovade att deras sista turné tillsammans kommer bli något utöver det vanliga.

Det sista året tillsammans inleddes med en release av splitternya låten ”In the name of love”, som dessutom är officiell Europride-låt, och avslutas med en omfattande turné runt om i Sverige med start i oktober.

Nu är det klart med en längre spelperiod på The Theatre, Gothia Towers under perioden 22 november – 15 december.

Vi har två alternativ på denna resa:

Alternativ 1

Ni bor på Scandic Backadal, vi sköter transporter mellan hotellet och stan.

Enkelrumstillägg: 425:-

Alternativ 2

Ni bor på Scandic Europa, vi hjälper er att checka in, sen är helgen er.

Enkelrumstillägg: 665:-:-

Vi beräknar att vara framme i Göteborg vid 12.30 och då det är avstigning för samtliga vid Scandic Europa vid Nordstan där vi försöker vi checka in direkt, för de som bor där. Går inte det så ställer vi väskorna i bagagerum, och man checkar in på egen hand under eftermiddagen. Normal incheckning är 15,00.

Nu passar det perfekt att ta en fika eller lunch i underbara Göteborg, eller gå på Lisebergs Julmarknad

Vid 15,00 kör vi till Scandic Backadal, för att checka in och ha en stunds vila, för att vid 17,20 åka in till Gothia Towers och The Theatre via Scandic Europa. Showen börjar 21,00 och innan dess ska vi äta en 2-rätters meny för att sedan sitta kvar vid våra bord och avnjuta showen.

Ni som bor på Scandic Europa hämtas vid 17,40 för transport till showen.

Efter föreställningen kör vi tillbaks till hotellet, för de som inte vill stanna kvar på stan.

Söndagen bjuder på en härlig frukost i lugn och ro, och vid 10,00 så kör bussen in igen till centrum från Backadal. Ni som bor på Europa äter er frukost, checkar ut senast 12,00 och ställer väskorna i bagagerummet. Efter det är det fri tid som lämpligen används till shopping i butikerna runt omkring, ta en promenad till Nordstan, besöka Lisebergs julmarknad som öppnar vid 13,00, eller bara flanera runt och ta en fika.

Vid 15,00 går bussen hemåt från Scandic Europa, och 15,15 från s:a entrén på Liseberg, vi kör direkt utan stopp

Vi tar upp resenärer på Höglandet/Jönköping enligt påstigningstider nedan. Vi stannar för ett fikastopp på vägen där vi bjuder alla på kaffe och kaka. För övrigt kan ni beställa frallor/baguetter senast två dagar innan till en kostnad.

  • Fralla (ost och skinka) 30 :-
  • Baguette (ost och skinka) 35:-

Påstigningstider:

  • Sävsjö Busstation 08,00
  • Vetlanda Station 08,30
  • Ekenässjön Konsum 08,40
  • Eksjö Station 09,00
  • Nässjö S:a torget 09,20
  • Forserum Station 09,40
  • Huskvarna Biblioteket 10,00
  • Jönköping Bussgodset 10,15

Vi reserverar oss för slutförsäljning

Avbeställningsskydd: 100:-/person