Berlin 4 dagar

Berlin 4 dagar
Avresedatum : 16 maj, 2019
Pris per person: 4280:- inkl. bussresa t.o.r, kaffe & fralla på ditvägen, färje och vägavgifter, reseledartjänst, 3 nätter på hotell med frukost, 1 middag ankomstkvällen på hotellet, och en guidad rundtur med lokalguide. Boka till middag på TV-tornet sista kvällen för 550:-

Följ med oss på JoRo Buss/ BarnarpsTrafik till Berlin i vår, för att besöka världsstaden med sin stolta historia, finns det något bättre än en kortsemester i världsmetropolen Berlin. Flera hundra museer och gallerier, en dramatisk nutidshistoria, fulländad shopping och spännande restauranger från hela världen. Vi bor mitt i centrum på fyrstjärniga Abba Berlin Hotel

Dag 1.Hemorten- Berlin

Vi hämtar upp på Höglandet/Jönköping för att åka mot Helsingborg. Vi stannar för en bussfika där vi bjuder alla på kaffe och fralla. Efter kaffestoppet fortsätter vi till Helsingborg där vi tar färjan till Helsingör, vidare genom Danmark till Gedser där vi ska ta färjan till Rostock. Den tar c.a 2 timmar så det är lämpligt att inta en måltid. Väl i Tyskland fortsätter vi till Berlin och vårt centrala Abba Berlin Hotel där vi ankommer på kvällen. Nu ska vi äta en gemensam middag på hotellet, drycker tillkommer. Efter middagen är kvällen fri

Dag 2. I Berlin stadsrundtur

Efter en god frukost, ska vi åka en mycket populär guidad rundtur för att uppleva Berlin. Under några timmar tar oss vår lokalguide med och låter oss uppleva de platser och byggnader som vi förknippar med världsstaden Berlin. Efter rundturen är eftermiddagen fri och den ägnar man efter eget tycke och äter på egen hand.

Dag 3   Öst Berlin

Idag kör bussen för de som vill till Östberlin, där vi stannar några timmar innan bussen tar oss tillbaka till hotellet. För er som inte följer med till TV-tornet är kvällen fri och ni äter på egen hand.

Köp till:

Ett besök på TV-tornet sista kvällen, för middag med en fantastisk utsikt. Vill man följa med till TV-tornet så är det en kostnad som tillkommer på 550:-/p. Drycker tillkommer Efter middagen kör bussen tillbaka till hotellet, och kvällen är fri.

Dag 4. Berlin – Hemorten

Efter frukost är det dags för hemresa då vi kör till Rostock för inköp på Bordershopen innan det är dags att ta färjan till Gedser, vidare genom Danmark till Helsingör, där det blir ny färja till Helsingborg. Vi stannar för ett mat stopp i Ljungby trakten innan vi anländer till våra hemorter.

Vi reserverar oss för slutförsäljning.
Mycket välkomna önskar Barnarps Trafik och JoRo Buss.

Reseinformation

I priset ingår
bussresa t.o.r, kaffe & fralla på ditvägen, färje och vägavgifter, reseledartjänst, 3 nätter på hotell med frukost, 1 middag ankomstkvällen på hotellet, och en guidad rundtur med lokalguide.

Pris:
4280:-

Tillägg:
Enkelrum
1220:-

Ett besök på TV-tornet sista kvällen, för middag med en fantastisk utsikt 550:-/person

Avbeställningsskydd:

200:-

Avresa:
Huskvarna 05,15
Jönköping 05,30
Torsvik 05,45
Värnamo 06,30

Valuta: EUR