Björn Skifs-Bitar ur mitt liv

Björn Skifs-Bitar ur mitt liv
Avresedatum : 31 augusti, 2018
Pris per person: 2190:- inkl. Scandic Talk, alternativ 2590:- Scandic Anglais, i båda alternativen ingår bussresa, kaffe & kaka på ditvägen, hotell, biljett, middag på Scandic Talk och en av våra mest folk-kära artister...

OBS! Denna resa körs fredag-lördag

Björn Skifs underhåller 2 kvällar på Skansen i Stockholm, vi har fått tag på biljetter till fredagen 31/8, missa inte detta unika tillfälle att se vår folk-kära artist…

Han har hunnit fylla 70 år och alla hans skivor har just samlats i en nyutgiven box. Nu tar han även med publiken på en resa genom sin mer än 50-åriga karriär, live på scen. I slutet av sommaren 2018 uppträder Björn Skifs på Skansen och Solliden-scenen med en helt ny show som han kallar ”Bitar ur mitt liv”.

– Det har gått 50 år sedan jag spelade in min första skiva. Det har blivit så många låtar genom åren och jag kan knappt vänta på att få spela dem igen. Att få ta gamla favoriter och ge dem en nutida klang med stor orkester, kör och stråkar, berättar Björn Skifs.

Showen blir en tidsresa genom de fem decennier som utgör Björn Skifs unika karriär. Det kommer att bli många kära återseenden och säkert några överraskningar, buspojken Skifs har inte slagit sig till ro.

– Lust och nyfikenhet har varit drivkraften genom alla år. Att skapa en ny show är alltid spännande och roligt, jag är lika nyfiken som alla andra på hur det ska bli, säger Björn Skifs med ett leende.

Vi har 2 alternativ på denna resa:

Alt. 1
Ni bor på Scandic Talk vid Svenska mässan där det ingår middag och transporter mellan hotellet och stan.
Enkelrumstillägg 300:-

Alt. 2
Ni bor på Scandic Anglais nära Stureplan. Vi hjälper er att checka in sedan är helgen eran. Vi kör er mellan hotellet och Skansen t.o.r.
Enkelrumstillägg 945:-

Vi beräknar anlända till Stockholm runt 13,00 då vi åker direkt till Scandic Anglais, som ligger mycket centralt, där det är avstigning för samtliga. Nu är det fri tid att upptäcka Stockholm.

Ni som bor på Anglais sköter er själva fram till vi hämtar upp för teaterbesök kl. 19,15.

Vid 15.30 åker vi mot Scandic Talk. Där checkar vi in och har en stund ledigt innan vi vid 17,00 intar vår middag på hotellet, för att sedan vid 19,00 åka till Skansen, på Djurgården via Anglais för showen som börjar vid 20,00.

Efter showen kör bussen till respektive hotell igen.

Efter en god frukost på lördagen så åker vi in till Stockholm vid 10.00. Där har vi avsläpp vid Slottsbacken med centrum/G:a stan på gångavstånd.

Ni som bor centralt äter er frukost i lugn och ro, checkar ut senast 12,00 och ställer era väskor i bagagerummet.

Vi börjar vår hemresa kl. 13,20 från Slottsbacken och kl. 13,30 från Anglais. Vi stannar för ett matstopp på hemvägen.

Vi tar upp resenärer på Höglandet/Jönköping enligt påstigningstider nedan. Vi stannar för ett fikastopp på vägen där vi bjuder alla på kaffe. För övrigt kan ni beställa frallor senast fem dagar innan till en kostnad.

  • Fralla (ost och skinka) 30 kr
  • Baguette (ost och skinka) 35 kr

bussigare

Avresetider:

  • Jönköping g:a bussgodset 08,30
  • Huskvarna g:a biblioteket 08,45
  • Gränna Statoil 09,05
  • Mjölby Mc Donald 09,45
  • Linköping Samåkningsparkeringen IKEA 10,00

Vi reserverar oss för slutförsäljning.

Avbokningsskydd: 100:-/person