Bok & Biblioteksmässan

Bok & Biblioteksmässan
Avresedatum : 28 september, 2019
Pris per person: 545:- inkl. bussresa, kaffe och kaka på ditvägen, inträde till mässan och massor av inspiration...

Följ med oss till Göteborg och bok-biblioteksmässan i september, närmare bestämt den 30:e, som vi även i år kör i samarbete med Eksjö Bokhandel.

Nordens största litteraturfest. En plats för alla som älskar det skrivna ordet. – Så brukar det kunna låta när Bokmässan i Göteborg ska beskrivas.

Sista helgen i september varje år bjuds du in till fyra dagar fyllda med spännande möten, intressanta diskussioner, föreläsningar, författarspotting, bokprat och mycket annat. Kanske har du varit med många gånger tidigare, kanske är du ny som mässbesökare. Oavsett vilket, är Bokmässan en häftig upplevelse.

Bokmässans fyra dagar är fyllda av aktivitet. Varje år medverkar över 2 000 författare, forskare, serietecknare, politiker, journalister och kulturpersonligheter i debatter och diskussioner om alla tänkbara ämnen.

”Bildning” blir huvudtema för 2017 års bokmässa i Göteborg. Temat anknyter bland annat till reformationsåret 2017 och Svenska kyrkan kommer att ha en större roll än vanligt på mässan. Dessutom kommer den finländska litteraturen att få stort utrymme med anledning av Finlands 100-årsjubileum som egen nation.

>>Länk till Eksjö Bokhandel>>

>>Länk till Bok & Biblioteksmässan>>

Vi tar upp resenärer på hela Höglandet/Jönköping. Vi stannar för ett fikastopp på resan där vi bjuder alla på kaffe. För övrigt kan ni beställa frallor senast fem dagar innan till en kostnad. Fralla (ost och skinka) 30 kr eller Baguette (ost och skinka) 35 kr

Vi beräknar vara framme i Göteborg runt 11,00, där ni har en heldag på egen hand med förhoppningsvis mycket läsupplevelser och starka intryck.

Vi åker hemåt vid 16,30 och kör direkt hem, så planera gärna matintag innan hemresan.

Avresetider:

  • Sävsjö Busstation 06,30
  • Vetlanda Station Hållpl. I 07,00
  • Ekenässjön Konsum 07,10
  • Eksjö Station Hållpl. I 07,30
  • Nässjö Södra torget 07,50
  • Forserum Station 08,10
  • Huskvarna Biblioteket 08,20
  • Jönköping Bussgodset 08,35

Vi reserverar oss för slutförsäljning

Avbokningsskydd 100:-/person