Dubbeltrubbel Kalmar

Dubbeltrubbel Kalmar
Avresedatum : 21 juli, 2018
Pris per person: 840:- inkl. bussresa, kaffe & kaka på ditvägen, biljett och sommarens fartfyllda skrattfars...

Häng med oss till Kalmar och Krusenstiernska gården på härlig sommateater!

I en lyxig sommarstuga i Kalmar har Bernard (Johan Petersson) planerat den perfekta helgen tillsammans med sin älskarinna Sanna (Anna Rydell)Han har till och med ordnat en privat kock, för att sätta guldkant på romantiken. Hans fru Monica (Anna-Karin Palmgren) är på väg till tåget för att spendera helgen med sin mamma, och hans bästa vän Robert (Thomas Petersson) är på väg över för att sova i gästrummet, som ett perfekt alibi. Planen är idiotsäker! Vad skulle möjligtvis kunna gå fel…? Allt, visar det sig!

Robert har ingen aning om varför han egentligen är inbjuden, och Bernard har ingen aning om att hans fru och Robert egentligen är hemliga älskare, så Monica väljer plötsligt att stanna hemma. Ännu värre blir det när kocken Susanne (Sussie Eriksson) av misstag blir förväxlad med älskarinnan Sanna, medan älskarinnan inte har en aning om hur man lagar mat! Mixa samman alla dessa ingredienser och du får en svindlande soppa…

Nu är det upp till Bernard och Robert att i hisnande tempo tillsammans trassla sig ur denna snurriga situation, medan förvecklingarna står som spön i backen.
Denna prisvinnande farsklassiker, av franske mästaren Marc Camoletti, får nu nytt liv i händerna på vår stjärnspäckade ensemble på Sveriges vackraste sommarscen; Krusenstiernska Teatern.

Välkomna till årets stora skrattfest!

Efter en rundtur på Jönköping/Höglandet för att hämta upp resenärer åker vi mot Kalmar.

Vi stannar för ett fikastopp på resan där vi bjuder alla på kaffe. För övrigt kan ni beställa frallor senast 5 dagar innan till en kostnad.

  • Fralla (ost och skinka) 30 kr
  • Baguette (ost och skinka) 35 kr

Vi beräknar att vara framme i Kalmar runt 12,00, där vi släpper av er centralt för tid på egen hand. Bussen går sedan mot teatern i god tid innan föreställningen som börjar 15,30.

Föreställningen har två akter med en 25 min paus emellan och slutar c:a 17,50, därefter åker vi hemåt med ett stopp för mat.

Avresetider

  • Jönköping 08,00
  • Huskvarna 08,15
  • Forserum 08,30
  • Nässjö 08,45
  • Eksjö 09,10
  • Sävsjö 09,00 (anslutning till Vetlanda)
  • Vetlanda 09,40

Vi reserverar oss för slutförsäljning!

Avbokningsskydd: 100:-/person