Falkenbergsrevyn-Uppskruvat

Falkenbergsrevyn-Uppskruvat
Avresedatum : 18 januari, 2019
Pris per person: 2390:- inkl. bussresa, bussfika, hotell, biljett, 2-rätters middag, söndagsmiddag och en mycket uppskruvad revy...

Denna resa körs Fredag – Lördag

Följ med på en prisvärd resa med ”all inclusive” till Falkenbergs Revyn som i år heter Uppskruvat

I vinter bjuder Falkenbergsrevyn på en rejält skruvad revy – därav namnet Uppskruvat.  Just nu skriver vi för fullt på och det finns  mängder av kul idéer och vi lovar en ny rolig nyårsrevy.

Vi lever i ett uppskruvat tidevarv och det är inte svårt att hitta skruvade revyuppslag.  Självklart skojar vi om valet men det har även varit många andra spektakulära händelser som t ex alla turerna kring Svenska Akademien, strulet inom PostNord, strafftullarna i USA, GDPR  och den otroligt varma sommaren.

I vinter gör Anna Carlsson, som ursprungligen kommer från Borås, entré i Falkenbergsrevyn.  Hon har genom åren gjort mängder av föreställningar med R.E.A och på Vallarna men också medverkat i ”Partaj” på Kanal 5.

Nu blir det revyscenen igen och vi är oerhört glada över att få med en komplett revyartist där sång, komik och dans sitter klockrent.

Senaste revyn gjorde stor succé och Falkenbergsrevyn fick otroligt positiv respons efter att den sändes på SVT1. Även vårt jubileumsprogram som nyligen visades lockar mängder av långväga gäster till Falkenberg. Under sommaren har vi också vunnit Revy-SM så nog håller vi ställningen som Hela Sveriges Nyårsrevy.

På vägen till Falkenberg stannar vi och intar vår buss-fika och beräknar sedan att vara framme runt 12,30 då det är dags för incheckning på mycket trevliga Grand Hotell som ligger centralt. Efter det är det fri tid innan vi vid 17,00 ska äta vår 2-rätters middag på Harrys, i samma byggnad som hotellet. Efter middagen kör bussen till Stadsteatern där föreställningen börjar vid 19,00.

Efter föreställningen åker vi tillbaka till hotellet för en trevlig kväll tillsammans. Passa på att strosa omkring lite i centrum eller ta något gott i hotellbaren, eller på Harrys

På lördagen börjar vi dagen med en härlig frukost och sedan åker vi hemåt med ett stopp för lunch.

Enkelrumstillägg 750: –

Påstigningstider:

  • Jönköping 07,15 Bussgodset
  • Huskvarna 07,30 Biblioteket
  • Nässjö 08,00 Södra torget
  • Eksjö 08,20 Station Hållplats I
  • Vetlanda 08,50 Station Hållplats I
  • Sävsjö 09,30 Busstation

Avbokningsskydd 100:-/person

Vi reserverar oss mot slutförsäljning