Magnus Uggla på Göta Lejon

Magnus Uggla på Göta Lejon
Avresedatum : 30 mars, 2019
Pris per person: 2390:- inkl. bussresa, kaffe & kaka, hotell, biljett, middag för er som väljer Scandic Alvik och en hitkavalkad av sällan skådat mått...

Varning på stan, nu mår kungen i baren illa igen, ny show med Magnus Uggla på Göta Lejon

Magnus Uggla har levererat hits under 40 år, sålt 23 x Platina och haft sjukt många listettor. Trots detta har hans tidigare shower alltid baserats på ny musik, ”ingen gammal skåpmat”, för att citera Uggla själv. Nu blir det ändring på det! På publikens begäran gör nu Uggla något han aldrig gjort förut – en hitshow, en hitkavalkad av sällan skådat mått.  Alltså inget nyskrivet skit.

”VARNING PÅ STAN NU MÅR KUNG I BAREN ILLA IGEN” fortsätter på Göta Lejon i vår och  showen regisseras av Rikard Bergqvist.

Full fart framåt har alltid varit mitt rättesnöre. Tre krogshower har jag avverkat, den första 98, den andra 2005 och den senaste 2012. Mitt enda krav när jag skrivit på en föreställning har varit att den enbart skall innehålla nytt material, ingen gammal skåpmat. Publikens krav har varit det motsatta men benhård i min uppfattning har jag aldrig fallit till föga. Aldrig. Förrän nu.

Till min nya show på Göta Lejon, lägger jag mig platt. Publiken skall få vad publiken vill ha, och det med råge. Bara gamla låtar.

I den kommande showen är det sålunda dags att blicka bakåt och få svar på spörsmålen. Hur gick det egentligen för Disco-Kaj, för Jerry eller för de hotta brudarna från Djursholm? Eller för Trubaduren Mats och Jonny Balle?

Men kanske kan vi också få svar på frågan som hela svenska folket klurat på i årtionden. Vart tog den kaskadkräkandes sångfågeln vägen? Våren 2019 vet vi.

Varning på Stan för nu mår Kung i Baren illa igen.

Vi har 2 alternativ på denna resa:

Alt. 1
Ni bor på Scandic Alvik där det ingår middag och transporter mellan hotellet och stan.
Enkelrumstillägg 325:-

Alt. 2
Ni bor på Scandic Anglais vid Stureplan. Vi hjälper er att checka in sedan är helgen eran. Vi kör er mellan hotellet och teatern t.o.r.
Enkelrumstillägg 595:-

Vi beräknar anlända till Stockholm runt 13,00 då vi åker direkt till Scandic Anglais, som ligger mycket centralt, där det är avstigning för samtliga. Nu är det fri tid att upptäcka Stockholm.

Ni som bor på Anglais sköter er själva fram till vi hämtar upp för teaterbesök kl. 20,00 för att åka till Södern och Göta Lejon för showen som börjar vid 21,00.

Vid 15.00 åker vi mot Scandic Alvik. Där checkar vi in och har en stund ledigt innan vi vid 17,00 intar vår middag på hotellet, för att sedan vid 19,40 åka till Göta Lejon via Anglais.

Efter showen kör bussen till respektive hotell igen.

Efter en god frukost på söndagen så åker vi in till Stockholm vid 10.00. Där har vi avsläpp vid Scandic Anglais med centrum på gångavstånd.

Vi börjar vår hemresa kl. 13,30 från Anglais. Vi stannar för ett matstopp på hemvägen.

Vi tar upp resenärer på Höglandet/Jönköping enligt påstigningstider nedan. Vi stannar för ett fikastopp på vägen där vi bjuder alla på kaffe. För övrigt kan ni beställa frallor senast fem dagar innan till en kostnad.

 • Fralla (ost och skinka) 35 kr
 • Baguette (ost och skinka) 40 kr

bussigare

Avresetider:

 • Sävsjö 06,50
 • Vetlanda 07,10
 • Ekenässjön 07,20
 • Eksjö Station 07,40
 • Nässjö Södra torget 8,00
 • Jönköping Bussgods 08,30
 • Huskvarna Biblioteket 08,45
 • Gränna Statoil 09,05
 • Mjölby Mc Donald 09,45
 • Linköping 10,00

Vi reserverar oss mot slutförsäljning

Avbokningsskydd 100:-/person