Mamma Mia-The Party

Mamma Mia-The Party
Avresedatum : 16 november, 2019
Pris per person: 2650:- inkl. Quality Friends, alternativ 2975:- Scandic Downtown Camper, i båda alternativen ingår bussresa, kaffe på ditvägen, hotell, biljett med 3-rätters middag och en sagolik låtskatt...

Bli en del av en helt ny upplevelse – En grekisk taverna – En medelhavsmeny – ABBAs låtar och en fest som aldrig vill ta slut

Mycket välkomna till Tyrol på Gröna Lund hälsar Björn Ulvaeus

Hans vision är att gäster, personal, musiker och artister tillsammans skapar festen i grekisk tavernamiljö från ön Skopelos där filmen Mamma Mia filmades, med olivträd, fontän och dofter från medelhavet.

Med hjälp av ABBA låtarna skriver de just den kvällens historia där och då.

Hösten 2019 fortsätter MAMMA MIA – THE PARTY, för fjärde året, det här är ett experiment där vi vill förverkliga en vision av en kväll full med musik, god mat och dryck, dans och glädje. Om det blir som jag tänker mig , så ser jag inga gränser för vart det kan ta vägen. Festen kan bli hur stor som helst, och vi börjar på Djurgården i Stockholm, fortsätter Björn.

Vi har 2 alternativ på denna resa:

Vi har ett nytt alternativ med boende på Quality Hotell Friends i Solna, nära Mall of Scandinavia med 170 butiker, så på söndagen har man tid i Köpcentret mellan 10-13, innan hemresan,

Alt. 1
Ni bor på Quality Hotell Friends i Solna där det ingår transporter mellan hotellet och stan.
Enkelrumstillägg 360:-

Alt. 2
Ni bor på Scandic Dowtown Camper vid Sergels torg. Vi hjälper er att checka in sedan är helgen er.
Enkelrumstillägg 720:-

Vi beräknar anlända till Stockholm runt 13,00 då vi åker direkt till Scandic Camper, som ligger mycket centralt, där det är avstigning för samtliga. Nu är det fri tid att upptäcka Stockholm.

Ni som bor på Camper sköter er själva och fram till vi hämtar er vid 19,30 för att åka till Tyrol på Djurgården för föreställningen som börjar vid 20,00.

Vid 15.30 åker vi mot Quality Hotell Friends. Där checkar vi in och har en stund ledigt innan vi vid 19,00 åker mot Djurgården via Scandic Camper

Efter showen kör bussen tillbaka till respektive hotell igen.

Ni som bor på Quality Hotell Friends äter en god frukost på söndagen, och efter det  så har man fri tid att besöka Mall of Scandinavia som öppnar vid 10,00 och ligger precis jämte hotellet.

Vill man åka in till centrum så kan man ställa in sin väska i bussen vid 10,00, då chauffören tar emot den. Sen kan man ta pendeln in till stan, och vid hemresan så går man på bussen vid det centrala hotellet.

Pendeln tar 10 min från Solna station, som man lätt promenerar till genom Mall of Scandinavia. Då tar tåget till Odenplan 4 min, där man byter om man vill till Centralen, som tar ytterligare 3 min.

Ni som bor på Scandic Camper äter frukost i lugn och ro, checkar ut senast 12,00 och ställer era väskor i bagagerummet innan hemresan

Vi börjar vår hemresa kl. 13,30 från Scandic Downtown Camper. Vi stannar för ett matstopp på hemvägen.

Vi tar upp resenärer på Höglandet/Jönköping enligt påstigningstider nedan. Vi stannar för ett fikastopp på vägen där vi bjuder alla på kaffe. För övrigt kan ni beställa frallor senast fem dagar innan till en kostnad.

 • Fralla (ost och skinka) 35 kr
 • Baguette (ost och skinka) 40 kr

bussigare

Avresetider:

 • Sävsjö 06,40
 • Vetlanda 07,00
 • Ekenässjön 07,10
 • Eksjö Station 07,40
 • Nässjö Södra torget 8,00
 • Jönköping Bussgods 08,30
 • Huskvarna Biblioteket 08,45
 • Gränna Statoil 09,05
 • Mjölby Mc Donald 09,45
 • Linköping 10,00

Vi reserverar oss mot slutförsäljning

Avbokningsskydd 100:-/person