Mamma Mia – The Party

Mamma Mia – The Party
Avresedatum : 26 januari, 2019
Pris per person: 2590:- inkl. Scandic Alvik, alternativ 2750:- Scandic Grand Central, i båda alternativen ingår bussresa, kaffe på ditvägen, hotell, biljett med 3-rätters middag och en sagolik låtskatt...

OBS! Påstigningar på denna resa är Sävsjö-Vetlanda-Eksjö-Nässjö-Jönköping-Gränna-Mjölby-Linköping

Bli en del av en helt ny upplevelse – En grekisk taverna – En medelhavsmeny – ABBAs låtar och en fest som aldrig vill ta slut

Mycket välkomna till Tyrol på Gröna Lund hälsar Björn Ulvaeus

Hans vision är att gäster, personal, musiker och artister tillsammans skapar festen i grekisk tavernamiljö från ön Skopelos där filmen Mamma Mia filmades, med olivträd, fontän och dofter från medelhavet.

Med hjälp av ABBA låtarna skriver de just den kvällens historia där och då.

2019 fortsätter MAMMA MIA – THE PARTY, det här är ett experiment där vi vill förverkliga en vision av en kväll full med musik, god mat och dryck, dans och glädje. Om det blir som jag tänker mig , så ser jag inga gränser för vart det kan ta vägen. Festen kan bli hur stor som helst, och vi börjar på Djurgården i Stockholm, fortsätter Björn.

Vi har två alternativ på denna resa:

Alt. 1
Ni bor på Scandic Alvik där det ingår transporter mellan hotellet och stan.
Enkelrumstillägg 325:-

Alt. 2
Ni bor på Scandic Grand Central mycket centralt, nära Drottninggatan. Vi hjälper er att checka in sedan är helgen eran. Vi kör er mellan hotellet och teatern t.o.r.
Enkelrumstillägg 480:-

Vi beräknar anlända till Stockholm runt 13,00 då vi åker till Scandic Grand Central, där det är avstigning för samtliga. Nu är det fri tid att upptäcka Stockholm.

Ni som bor på Scandic Grand Central sköter er själva fram till vi hämtar upp för teaterbesök kl. 19,40

Vid 15,30 åker vi mot Scandic Alvik. Där checkar vi in och har en stund ledigt innan vi 19,20 åker mot Tyrol på Djurgården via Scandic Grand Central. Vi ska vara på plats 20,00. Väl framme ska vi njuta av en 3-rätters medelhavs meny under tiden som vi underhålls av underbara ABBA låtar.

Efter showens slut går bussen till respektive hotell för vidare nöje eller en god natts sömn.

Efter en god frukost på söndagen så åker vi in till Stockholm vid 10.00. Där har vi avsläpp vid Scandic Grand Central med G:a stan och Drottninggatan på gångavstånd.

Vi börjar vår hemresa kl. 13,30 från Grand Central. Vi stannar för ett matstopp på hemvägen.

Vi tar upp resenärer på Höglandet/Jönköping enligt påstigningstider nedan. Vi stannar för ett fikastopp på vägen där vi bjuder alla på kaffe. För övrigt kan ni beställa frallor senast fem dagar innan till en kostnad.

 • Fralla (ost och skinka) 30 kr
 • Baguette (ost och skinka) 35 kr

bussigare

Avresetider:

 • Sävsjö 6,50
 • Vetlanda 7,10
 • Eksjö Station 7,40
 • Nässjö Södra torget 8,00
 • Jönköping Bussgodset 8,30
 • Huskvarna Biblioteket 8,45
 • Gränna Statoil 9,05
 • Mjölby 9,45
 • Linköping 10,00

Vi reserverar oss för slutförsäljning

Avbokningsskydd: 100:-/person