Polenkryssning 3 dagar

Polenkryssning 3 dagar
Avresedatum : 20 oktober, 2019
Pris per person: 1890:- inkl. bussresa t.o.r, del i insides Comfort 2-bäddshytt med golvsängar i 2 nätter, 2 frukostar och 2 middagar på båten och guidning i Gdynia, Gdansk och Sopot, även besök på shoppingcenter Riviera

Häng med oss på en shoppingresa till Polen, en avkopplande resa med 2 kvällar ombord på båten och en heldag med guidning och program i Gdynia, Sopot och Gdansk. Kombinera hamnstaden Gdynia och dess prisvärda shopping med nöje på båten med god mat och dryck.

Dag 1

Vi tar upp resenärer på Jönköping/Höglandet enligt avresetider nedan. Vi stannar för fika på vägen, och åker sedan vidare mot Karlskrona och Stena Line terminalen där vi beräknar att vara framme vid 19,30, färjan avgår 21,00. På kvällen äter vi en gemensam middag inkl. dryck.

Dag 2

Efter frukost så har vi ett gediget program framför oss med svensktalande guide som är med oss hela dagen. Vi börjar med att åka in till Gdynia centrum där vi går en kort promenad med guiden, sen åker vi vidare till Sopot, där vi även här promenerar genom den fina kurorten. Efter det har man lite egen tid för att kanske ta en fika på något av de mysiga kaféerna. Nu åker vi vidare mot Gdansk i bussen, en resa på c:a 1 timme, väl framme så är det tid på egen hand att luncha. Vi gör sedan en stadsvandring i g:a stan för de som är intresserade. Efter det åker vi till Norra Polens största galleria, Riviera med 250 butiker, inkl. en dryckesbutik där ni kan handla vad ni vill. Nu är det dags att åka tillbaka till Gdynia och färjeterminalen. Färjan avgår igen vid 21,00. Även denna kväll äter vi en gemensam middag på båten, sen är det tid för nöje.

Dag 3

När vi ätit frukost och anlänt till Karlskrona igen så åker vi hemåt med en beräknad ankomst c:a 11,00/Eksjö

Glöm inte pass eller nationellt id-kort av EU-standard

Åldersgräns 20 år utan målsmans sällskap

Inköpsvikt: 80 kg per person

Avbokningsskydd 200:- per person

Vi reserverar oss för slutförsäljning

Köp till en fralla 35:- eller baguette 40:- till vår bussfika på vägen till Karlskrona, vi bjuder på kaffe och kaka.

Tillval pris p/p

Comfort utsides 100:-, Premium insides 150:-, Premium utsides 200:-, Panorama Class insides 650:-, Panorama Class utsides 1150:-

Avgångstider:

  • Jönköping 14,45
  • Huskvarna 15,00
  • Forserum 15,20
  • Nässjö 15,40
  • Eksjö 16,00
  • Ekenässjön 16,20
  • Sävsjö 16,00 (anslutning till Vetlanda)
  • Vetlanda 16,30