Tomterock på Trädgår´n

Tomterock på Trädgår´n
Avresedatum : 15 december, 2018
Pris per person: 2390:- med boende på Scandic Backadal, 2650:- med boende på Scandic Europa, i båda alternativen ingår bussresa, kaffe & kaka på ditvägen, hotell, show med julbord och en helkväll med tomterock på Trädgår´n...

Årets julshow på Trädgår’n i år är TOMTEROCK!
– Göteborgs galnaste och ösigaste helkväll!

Tomtefar själv Björn Kjellman tar hjälp av sina nissar Andreas Johnson, Velvet, Jennifer Brown och Black Ingvars för att ge oss en svängig, skrattande och sjungande helkväll. En ösigare julshow har aldrig visats i Göteborg. Släpp fram din inre tomte och upplev julen på riktigt. Trädgår’ns nissar har fejat, donat, pyntat, syltat, gravat, dukat, putsat och eldat för att förbereda årets bästa julbord.

Kvällen slutar i ett stort tomtedisco på Göteborgs hetaste dansgolv. Let’s Tomterock!

Vi har två alternativ på denna resa:

Alt. 1
Ni bor på Scandic Backadal där det ingår transporter mellan hotellet och stan.
Enkelrumstillägg 425:-

Alt. 2
Ni bor på Scandic Europa vid Nordstan. Vi hjälper er att checka in sedan är helgen eran. Vi kör er från och till teatern.
Enkelrumstillägg 665:-

Vi beräknar att vara framme i Göteborg vid 12.30 och då försöker vi checka in direkt på vårt hotell som är Scandic Europa vid Nordstan. Går inte det, så ställer vi väskorna i bagagerummet och man checkar in själv under eftermiddagen. Normal incheckning är 15,00.

Nu passar det perfekt att ta en fika eller lunch i underbara Göteborg.

Vid 15,00 kör vi till Scandic Backadal för incheckning, och vid 17,20 åker vi mot Trädgår´n via Scandic Europa.

Ni som bor på Europa hämtas 17,40, för transport till Trädgår´n, där vi ska avnjuta ett julbord, innan vi får uppleva Tomterock showen

Efter föreställningen kör bussen till respektive hotell.

Söndagen bjuder på en härlig frukost i lugn och ro, och vid 10,00 kör bussen in till stan från Backadal, med stopp vid Nordstan. Ni som bor på Europa checkar ut senast 12,00 och ställer väskorna i bagagerummet, och efter det är det fri tid som lämpligen används till shopping i Nordstan eller butikerna runt omkring, eller bara flanera runt och ta en fika. Ett tips är att besöka Lisebergs Julmarknad som öppnar vid 13,00.

Vid 15,00 kör bussen från Nordstan och 15,15 från Lisebergs södra entré, vi kör direkt hem utan stopp.

Vi tar upp resenärer på Höglandet/Jönköping enligt påstigningstider nedan. Vi stannar för ett fikastopp på vägen där vi bjuder alla på kaffe och kaka. För övrigt kan ni beställa frallor/baguetter senast två dagar innan till en kostnad.

  • Fralla (ost och skinka) 30 :-
  • Baguette (ost och skinka) 35:-

Påstigningstider:

  • Sävsjö Busstation 08,00
  • Vetlanda Station 08,30
  • Ekenässjön Konsum 08,40
  • Eksjö Station 09,00
  • Nässjö S:a torget 09,20
  • Forserum Station 09,40
  • Huskvarna Biblioteket 10,00
  • Jönköping Bussgodset 10,15

Vi reserverar oss för slutförsäljning

Avbeställningsskydd: 100:-/person