Skip to main content

Annie på Intiman, boende Scandic Grand Central

BROADWAYMUSIKALEN ANNIE PÅ INTIMAN I STOCKHOLM

ANNIE är en gripande solskenshistoria där handlingen utspelar sig i 30-talets Amerika, mitt i den djupa depressionen, och handlar om den föräldralösa flickan ANNIE som bor på ett barnhem på Hudson Street som styrs av den lätt alkoholiserade Miss Hannigan. Då hon inte alls är särskilt förtjust i barn, styr hon barnhemmet med järnhand. ANNIE tar varje tillfälle som ges att rymma. Plötsligt en dag kommer privatsekreterare Grace Farrel in på barnhemmet och erbjuder ANNIE att få följa med hem till miljardären Oliver Warbucks, stadens rikaste affärsman, och spendera julen där. Tillsammans med Grace visar han ANNIE andra sidor av livet och de upplever glädje tillsammans. Mr Warbucks vill adoptera henne, men ANNIE har inte gett upp hoppet om att en dag återförenas med sina föräldrar. Med hjälp av en silvermedaljong och ett brev hoppas hon hitta sin biologiska mamma och pappa.

Denna klassiska musikal har tolkats i flertalet filmer och på stora scener världen runt. Musikalen är baserad på den tecknade serien Little Orphan Annie och innehåller alla element som utgör en succémusikal; bra musik, glädje, dans och några tårar. Musiken i musikalen berör människor i alla åldrar, till exempel ”It´s the hard-knock life, ”Maybe”, ”I think I’m gonna like it here” och naturligtvis den mest kända, Annies sång ”Tomorrow”. 

Vi tar upp resenärer på Höglandet/Jönköping enligt avgångstiderna. Vi stannar för ett fikastopp på vägen där vi bjuder alla på kaffe. För övrigt kan ni beställa frallor senast fem dagar innan till en kostnad.

 

Vi bor bara centralt på denna resa p.g.a. att föreställningen börjar redan 18,00

Ni bor på Scandic Grand Central, mycket centralt. Vi hjälper er att checka in sedan är helgen er, men vi kör natrligtvis till showen på kvällen!

Vi beräknar anlända till Stockholm runt 13,00 då vi åker direkt till Scandic Grand Central. Nu är det fri tid att upptäcka Stockholm och vid 17,30 hämtar vi er för att köra till Intiman och föreställningen som börjar vid 18,00.

Efter föreställningens slut går bussen till hotellet för vidare nöje eller en god natts sömn.

På Söndagen äter vi en god hotellfrukost, och efter det  så har man tid att turista i Stockholm!

Hemresan är satt kl.13,30 från Scandic Grand Central och vi stannar för ett mat-stopp på hemvägen.

Vi tar upp resenärer på Höglandet/Jönköping enligt avgångstiderna.

På vägen till Stockholm stannar vi för ett fikastopp där vi bjuder alla på kaffe och kaka.

För övrigt kan ni beställa fralla eller baguett till bussfikat senast fem dagar innan till en kostnad.

Mycket välkommen att boka denna resan med oss på JoRo buss!

Vi reserverar oss för slutförsäljning.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1: Hemorten-Stockholm

  Vi beräknar anlända till Stockholm runt 13,00 då vi åker till Scandic Grand Central, där det är avstigning för samtliga. Nu är det fri tid att upptäcka Stockholm!

  Ni som bor på Scandic Grand Central sköter er själva fram till vi hämtar upp för teaterbesök kl. 17,30, för föreställningen som börjar 18,00

  Efter föreställningens slut går bussen till hotellet för vidare nöje eller en god natts sömn.

 • Dag 2: Stockholm-Hemorten

  På söndagen intar man sin frukost och har sedan några timmar på stan innan hemfärd.

  Vi börjar vår hemresa kl. 13,30 från Scandic Grand Central. Vi stannar för ett mat-stopp på hemvägen.

Karta

Hotell

Scandic Grand Central
Scandic Grand Central Stockholm Ett New York-inspirerat one of a kind-hotell mitt i city bara ett stenkast från Stockholms centralstation och Drottninggatan. Ett nöjespalats som smälter samman med ga...