Slider bild - Barnarps trafik

Välkommen till Barnarps Trafik

Barnarps Trafik är ett av länets äldsta trafik företag

Kommande Resor

URVAL AV RESOR

Vi rekommenderar

2020-12-12 - 2020-12-13

Weekend Göteborg “p...

Då det är få teatrar som …

Läs mer om resan

Barnarps Trafik är ett av länets äldsta trafik företag

Info om Corona

Teaterresor m.m

Alla sommarteatrar är inställda, Kalmar, Vallarna och Helsingborg.

Många teatrar har ställt in sina föreställningar både i Stockholm och Göteborg i höst, så vi kommer inte köra några teaterbussar i höst, utan ser fram emot våren-21

Puttgarden resorna är inställda till 15/7, ni som bokat på resorna fram tills dess kan boka om till senare datum, se vår hemsida. Vi har alla datum för hösten klara.

Birka Cruises avvecklar sin verksamhet pga. Covid 19 pandemin, resor 16-17/8 och 24-25/8 är inställda, och vi återbetalar er som har betalat.

Vi är ett bussbolag och en researrangör för alla – liten som stor. Vi har stor erfarenhet och kunskap från bussbranschen och har fantastiskt kompetenta chaufförer och duktiga guider. Med vår slogan ”…lite bussigare” som motto jobbar vi hela tiden för att varje kund ska känna sig sedd och hörd. Hos oss är du alltid viktigast.

Läs allt om Barnarps Trafiken här

Offertförfrågan Barnarps trafik

Gör en förfrågan till oss på JoRo buss! Fyll i formuläret så återkommer vi.

Information angående bokning

Vi är måna om att du ska ha en behaglig resa när du åker med oss. Därför är det viktigt för oss att du vet vad du får när du köper din resa. Har du funderingar på vad som ingår i resan? Eller vad som händer om resan ställs in? I våra resevillkor hittar du mer information.

Läs mer om våra resevilkor