Slider bild - Barnarps trafik

Välkommen till Barnarps Trafik

Barnarps Trafik är ett av länets äldsta trafik företag

Kommande Resor

URVAL AV RESOR

Vi rekommenderar

Barnarps Trafik är ett av länets äldsta trafik företag

Info om Corona

Teaterresor, shopping, Julmarknader m.m

Många teatrar har ställt in sina föreställningar både i Stockholm och Göteborg i höst, så vi kommer inte köra några teaterbussar i höst, utan ser fram emot våren-21.

Uppdatering: Nu flyttar Rain Man och Saturday Night Fever sina föreställningar i Stockholm, till hösten -21. 

Puttgarden resorna har börjat rulla fr.o.m 26/8. Vi har alla datum för hösten klara. Man ska ha munskydd på färjor och på Bordershopen, samt måste man ha med sig pass och personbevis.

Uppdatering ang. Puttgarden är att Danmark stänger för Jönköpings Län fr.o.m. lördagen 17/10. Det är inte ett giltigt skäl att åka igenom Danmark för att nå Bordershopen enligt dem. Det kommer ny information från Danskarna varje torsdag, så vi håller sidan uppdaterad. Vi hör av oss till er som bokat vecka för vecka. Vi har ställt i resorna i november, hör av er för att boka om er resa.

Julmarknader till Ekenäs, Kalmar Slott, Huseby, Wapnö, Liseberg och Köpenhamn är inställda.

Uppdatering: Kosta Outlet kommer att köra en förenklad julmarknad som det ser ut i dagsläget.

Vi är ett bussbolag och en researrangör för alla – liten som stor. Vi har stor erfarenhet och kunskap från bussbranschen och har fantastiskt kompetenta chaufförer och duktiga guider. Med vår slogan ”…lite bussigare” som motto jobbar vi hela tiden för att varje kund ska känna sig sedd och hörd. Hos oss är du alltid viktigast.

Läs allt om Barnarps Trafiken här

Offertförfrågan Barnarps trafik

Gör en förfrågan till oss på JoRo buss! Fyll i formuläret så återkommer vi.

Information angående bokning

Vi är måna om att du ska ha en behaglig resa när du åker med oss. Därför är det viktigt för oss att du vet vad du får när du köper din resa. Har du funderingar på vad som ingår i resan? Eller vad som händer om resan ställs in? I våra resevillkor hittar du mer information.

Läs mer om våra resevilkor