Skip to main content

Björn Skifs, En värld av Skifs(Boende på Quality Friends)

Nu är det klart att Björn Skifs förlänger sin underabara show i april och maj 2023

Björn Skifs behöver egentligen inte någon närmare presentation. Rösten som startade det svenska musikundret och satte Sverige på den musikaliska världskartan har under årtionden förgyllt vår tillvaro med hits och mångsidig underhållning. En Värld av Skifs speglar delar av Björns fantastiska karriär och är en kavalkad av musik, hits, humor och minnen i en praktfull uppsättning skapad av Pernilla Skifs under musikalisk ledning av Hans Gardemar och ett tiomannaband bestående av några av Sveriges absolut bästa musiker.

-       Björn Skifs är Sveriges främsta entertainer med en lång historik här på Hamburger Börs. Efter 33 år är han äntligen tillbaka, vilket känns helt fantastiskt, nästan drömskt. Dessutom i en helt nyrenoverad arena – det kommer bli magiskt, säger Mikael Gordon-Solfors, Exekutiv producent.

Björn har tidigare gjort tre krogshower på Hamburger Börs där den första bejublade föreställningen sattes upp redan 1978, därefter kom showen ”c/o Ansgar Winsch” 1984-1985 följd av ”Öman & Palm ” 1989.  

-       Det ska bli oerhört spännande och lustfyllt att återigen få ställa sig på den här scenen. Det kommer att bli en mycket speciell känsla som jag hoppas kunna förmedla och än en gång få underhålla min publik,säger Björn. 

22-23/4, 29-30/4 och 6-7/5 bor vi på Quality Friends, precis jämte Mall of Scandinavia, där man kan handla i 239 butiker på Scandinaviens största galleria. 

Ni bor på Quality Hotel Friends där det ingår transporter mellan hotellet och stan.

Vi beräknar anlända till Stockholm runt 13,00 då vi stannar centralt i Stockholm. Nu är det fri tid att upptäcka Stockholm!

Vid 15,30 åker vi mot Quality Hotel Friends från stan. Där checkar vi in och har en stund ledigt innan vi vid 17,30 åker mot Hamburger Börs, där vi ska vara runt 18,00 för att äta vår 3-rätters middag innan showen som börjar 21,00.

Efter showen kör bussen tillbaka till hotellet igen.

På Söndagen äter vi en god hotellfrukost, och efter det  så har man fri tid att besöka Westfield Mall of Scandinavia, Scandinaviens största galleria. Den öppnar kl 10,00 och ligger precis i anslutning till hotellet.

Vi börjar vår hemresa kl. 13.30 från Quality Hotel Friends.

Vi tar upp resenärer på Höglandet/Jönköping enligt avgångstiderna.

På vägen till Stockholm stannar vi för ett fikastopp där vi bjuder alla på kaffe och fralla på Stavsjö Krog som ingår i priset.

Välkommen att boka din weekendresa med oss!

Vi reserverar oss mot slutförsäljning

Fritextsökning

Hotell

Quality hotel Friends
Detta nybyggda hotell i Solna gör oss inte besvikna! Allt är nytt och modernt. Varje rum har ett stort runt fönster med utsikt och som ger en härlig känsla i rummen. På detta hotell äter vi även midda...